Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert? (beszélgetés)
nem olvastam vissza, hogy ki mit irt, de sorry, ha esetleg ez mar megfordult valakinek a fejeben!
Sztem nem mindenki tudja azt hgoy most szammal, vagy anelkul telefonal, pl,ceges!van olyan aki azert teszi, mert nem akarja olyan embereknek megadni a szamat, akit csak egyszer hiv fel, es igy nem is latjak, van aki bunko, es csak zaklatasra hasznalja, ami sztem gyerekes!es van aki nem tudja hasznalni a telot!
udv
miért? nem értem, engem nem idegesít. téged miért?
persze, jobban szeretem, ha látom ki hív, mert az kényelmes, vagy esetleg ha nem tudom akkor felvenni, akkor vissza tudom hívni.
de mennyivel jobb az, hogy ha látsz egy tök idegen számot, mintha nem látnál semmit?
Én fel sem veszem a ha szám nélkül hívnak...
Idegesítő nagyon!
teljesen egyet értek veled!
nem mindenki tehet róa, hogy nem írja ki a számát, pl: céges, vonalas. aki viszont direkt titkosítja le, azzal nincs minden rendben. engem nem érdekel az ilyen.régen se tudtuk hogy ki hív, és itt vagyunk.
Hogy mennyi paranoiás ember van!!
Régen pl -amikor még nem voltak mobilok:)-a vezetékesen senki sem tudta,ki hív,nem volt "divat"a hívószámkijelzés,mégis felvettük,nem??És még élek is,nem őrültem bele,hogy"jajjkihívhat"!
Ha valaki nemkívánatos a hívó,azt udvariasan(vagy kevésbé udvariasan)leteszem,és nem gondolkodom azon,hogy mit rejteget azáltal,hogy nem jelzi ki a számát!!
Sok oka lehet. Én kifejezettem az ilyenek miatt váltottam számot. Egyvalaki hív továbbra is így, és arról tudom, hogy Apám, azt nyugodtan felveszem, mert a munkahelyi így van beállítva neki.
Viszont ha valaki szándékosan így hív mobilról, az tiszteletlenség is.ja és sok mindent elárul az emberről. többek között nem egyenes.
Lehet, hogy gerinctelen és zaklatni akar.
Lehet, hogy ellenőrizni akar.
Lehet, hogy így felejtette.
Lehet, hogy munkahelyi az a mobil.
Lehet, hogy...
Nekem az első kettő a valószínűbb.
További ajánlott fórumok:
- "Híres ember" játék. A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres embert!
- Sosem láttam még ilyen embert...ember volt egyáltalán?
- Engedtél el már számodra fontos embert?
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Te segítesz, ha egy utcán fekvő embert látsz?
- Hogy lehet jövedelem nélkül hagyni egy nyugdíj előtt álló idős embert?