Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert? (beszélgetés)
Ez milyen kérdés?:)
Nyílván ha csak bosszantani akar, s felhív percenként 3x, majd pl. nem szól bele, akkor idióta, de ha csak nem írja ki, mert nem akarja ismerd, akkor teljesen érthető és normális.
De kb még 100érv/ellenérv van:)
ha megcsörget, vagyis azért teszi, hogy visszahívjam, akkor kissé dinka
ha kikapcsolt számmal telefonál, annak meg ezer oka lehet
attól függ...
ha csak egyet-egyet csörget és nem várja meg hogy felvedd,akkor kötsög
ha pedig csak olyan helyről hív ahol nincs számkijelzés akkor semmi gond vele.
...hogy milyen ember? Teljesen normális, két füle van, egy feje stb. Miért, ki látja a hívót akkor, ha otthon megcsörren a vezetések telefonotok, ami mondjuk nem számkijelzős?
Már mindenki paranioás?? Kivéve Ancika..:))
háááááááááááát! én sem szeretem, ha szám nélkül hívnak, DE a mi lakástelcsink számát letiltottam, hogy ne írják be a tecsikönyvbe,mert akkor hív boldog-boldogtalan, CSAK azt felejtette el mondani a teltársaság, hogy ezáltal ŐK központilag letiltják a számomat, ha valakit hívok...
így, ha valakit itthonrókl hívok , akkor az az első, hogy elnézést kérek tőle a titkosított szám miatt...
engem nem zavarna, ha kijelezné a telcsink...
csak ne legyek benne a telkönyvbe,mert akkor van, hogy hülyeségből barom kölkök éjszka kellős közepén megcsörgetnek, amit utálok,mert az jut rögtön eszembe, hogy melyik családtagommal történt valami tragédia...
és erre nem jó felkelni...
engem csak a főnököm és a volt férjem hív igy. mind a kettőtől frászt kapok! de ha nem veszem fel akkor munkától esek el, ha a másik hív félreteszem hagy mondja az ő pénze!
viszont akkor is idegesitő, bár engem jobban zavar ha valaki megcsörget egy számomra idegen számról, de csak egyszer haggya kicsörögni!
mire számit? hogy visszahívom??!
Szerintem ez nem igy van. Sem en sem a ferjem nem kuldunk peldaul szamot sehova sot titkositva is vannak. Idegeneknek semmi koze a szamainkhoz. Nem szegyelljuk, hanem nem kellenek illetektelen hivasok, zaklatasok, volt mar ilyen.
Peldaul ferjem csaladja nem is tudja a szamat, csak egy modon tudjak elerni, az en csaladom meg egy szamomat ismeri, de senki nem adhat ki semmit.
Mondjuk az en hivasaimtol nem kell tartanotok :D
Szia
Én a kérdést legalábbis ,ugyértelmeztem ,hogy nem tévedésekről van itt szó,hanem egyszerüen az olyan emberekröl,van szó akik a kilétüket nem akarják felfedni.Én legalábbis igy értelmeztem ,hogy ennek a kérdésnek ez a célja.
Szerintem sem jellemtelenség. Én például elég gyakran állítgatom a telefonomat, és van, hogy viszaáll a gyári beállításra, és akkor nem küldi a számot. Én meg nem is tudok róla. Sima feledékenység, nem jellemtelenség.
Ezen kívül még ezer oka lehet, ha valaki nem küldi a számát.
Attól függ.
Lehet, hogy régóta van vezetékes száma, és azon nem lehet átállítani a CLIP (Calling Line Identification Presentation - hívószámkijelzés) szolgáltatást.
De nekem van olyan ismerősöm is, akinek a céges mobiljával kapcsolatban a munkáltatója (!) kérte a mobilszolgáltatót, hogy ne lehessen megjeleníteni a hívószámot, bárhogy is állítgatják a mobiltelefont...
Nem hinném, hogy mindig jellemtelenség, félelem stb. állna a háttérben...
További ajánlott fórumok:
- "Híres ember" játék. A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres embert!
- Sosem láttam még ilyen embert...ember volt egyáltalán?
- Engedtél el már számodra fontos embert?
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Te segítesz, ha egy utcán fekvő embert látsz?
- Hogy lehet jövedelem nélkül hagyni egy nyugdíj előtt álló idős embert?