Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert? fórum

Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2007. máj. 2. 13:05

Ez milyen kérdés?:)

Nyílván ha csak bosszantani akar, s felhív percenként 3x, majd pl. nem szól bele, akkor idióta, de ha csak nem írja ki, mert nem akarja ismerd, akkor teljesen érthető és normális.

De kb még 100érv/ellenérv van:)

38. 'szti
2007. máj. 2. 12:16

ha megcsörget, vagyis azért teszi, hogy visszahívjam, akkor kissé dinka

ha kikapcsolt számmal telefonál, annak meg ezer oka lehet

2007. máj. 2. 12:12

attól függ...

ha csak egyet-egyet csörget és nem várja meg hogy felvedd,akkor kötsög

ha pedig csak olyan helyről hív ahol nincs számkijelzés akkor semmi gond vele.

2007. máj. 2. 12:04

...hogy milyen ember? Teljesen normális, két füle van, egy feje stb. Miért, ki látja a hívót akkor, ha otthon megcsörren a vezetések telefonotok, ami mondjuk nem számkijelzős?

Már mindenki paranioás?? Kivéve Ancika..:))

2007. ápr. 20. 07:04
Kétségbeesett....
34. Icus (válaszként erre: 26. - 1a50c86bb0)
2007. ápr. 20. 05:51
Szerintem nem bukunk ki tőle, csak a többség nem szereti, ha nem tudja, hogy ki hívja. Hogy sok-e a félni valónk? Hát nem tudom, nézd meg a saját adatlapodat, az "Antea"-án kivűl semmi más nem szerepel rajta. Akkor most kinek van félni valója?:)))
2007. ápr. 19. 21:29
féltékeny-titokzatos-inkognitós
2007. ápr. 19. 21:14

háááááááááááát! én sem szeretem, ha szám nélkül hívnak, DE a mi lakástelcsink számát letiltottam, hogy ne írják be a tecsikönyvbe,mert akkor hív boldog-boldogtalan, CSAK azt felejtette el mondani a teltársaság, hogy ezáltal ŐK központilag letiltják a számomat, ha valakit hívok...

így, ha valakit itthonrókl hívok , akkor az az első, hogy elnézést kérek tőle a titkosított szám miatt...

engem nem zavarna, ha kijelezné a telcsink...

csak ne legyek benne a telkönyvbe,mert akkor van, hogy hülyeségből barom kölkök éjszka kellős közepén megcsörgetnek, amit utálok,mert az jut rögtön eszembe, hogy melyik családtagommal történt valami tragédia...

és erre nem jó felkelni...

31. enikö
2007. ápr. 19. 20:27
hát az meg milyen kéne hogy legyen?????
2007. ápr. 19. 18:38

engem csak a főnököm és a volt férjem hív igy. mind a kettőtől frászt kapok! de ha nem veszem fel akkor munkától esek el, ha a másik hív félreteszem hagy mondja az ő pénze!

viszont akkor is idegesitő, bár engem jobban zavar ha valaki megcsörget egy számomra idegen számról, de csak egyszer haggya kicsörögni!

mire számit? hogy visszahívom??!

29. Ancika
2007. ápr. 19. 17:53
az én mobilom nem írja ki a vezetékes számokat, angem nem érdekel, felveszem, nem vagyok paranoiás!
2007. ápr. 19. 17:42
sajnos a mi vezetékes számunk sem írja ki ha telefonálunk. Ha a lányom vagy a fiam hívja itthonról a mobilom soha nem tudom ki keres. De ennyi. nem izgat
27. reni79
2007. ápr. 19. 15:42
Engem nem izgat ha szám nélkül hivnak.A hugim pl.folyton szám nélkül hiv.Abszolut nem érdekel.
2007. ápr. 19. 15:26
Ez tok muris, a magyarok kibuknak tole, ha szam nelkul csengetik oket, nekunk meg nincs olyan baratunk, akinek ne lenne titkositva a szama. Nem latszatbalhe ez, most komolyan??? Biztos sok felnivalotok van :DDDD
2007. ápr. 19. 13:09
Én is kibukok amikor magánszám hív...Miért kell titkolózni????Én mindig kiiratom...De az a tapasztalatom hogy aki nem iratja ki az tudja hogy vaj van a füle mögött...
24. Icus (válaszként erre: 21. - Gyopár)
2007. ápr. 19. 13:05
Nézd, ha fontos a dolog és nincs "takargatni valója" a hívófélnek, akkor nyugodtan elküldheti a telefonszámát. Minden telfonon be lehet állítani, hogy most elküldjem-e a számomat, vagy ne. A nem kívánt hívások pedig, biztos nem jönnek "nyílvános" telefonszámról. Ha, mégis, olyan mód is van, hogy ezt a telefonszámot letiltom!
23. Elviracska (válaszként erre: 20. - Icus)
2007. ápr. 18. 13:00
Én is erröl beszélek,ha nem érdemlem meg azt,hogy számmal együtt hivjon sajnálom,nem veszem föl.Ott sántit a dologban akkor valami...
2007. ápr. 18. 12:58

Szerintem ez nem igy van. Sem en sem a ferjem nem kuldunk peldaul szamot sehova sot titkositva is vannak. Idegeneknek semmi koze a szamainkhoz. Nem szegyelljuk, hanem nem kellenek illetektelen hivasok, zaklatasok, volt mar ilyen.

Peldaul ferjem csaladja nem is tudja a szamat, csak egy modon tudjak elerni, az en csaladom meg egy szamomat ismeri, de senki nem adhat ki semmit.

Mondjuk az en hivasaimtol nem kell tartanotok :D

21. gyopár (válaszként erre: 20. - Icus)
2007. ápr. 18. 12:36
Hű, ez kemény. Ha én ezt tenném, már fontos hívások kimaradtak volna az életemből.
20. Icus
2007. ápr. 18. 07:36
Nem szoktam a szám nélküli hívásokat felvenni. Ha, nem érdemlek annyit, hogy elküldje a számát híváskor, akkor mit akar tőlem?
19. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 18. - MARIMAMA)
2007. ápr. 18. 06:31
Igaza van apukádnak!!!Én is ezt gondolom,és nem is veszem fel a telefont,ha így hívnak!!
2007. ápr. 18. 00:40
TITKOLNI VALOJA VAN VALAMIÉRT,NEM EGYENES UTON JÁR,AZT MONDANÁ APUKÁM.
17. tibike
2007. ápr. 11. 20:25
Vagy éppen a Budapest Bankból hívnak, minden nap egyszer, tartozással kapcsolatban.
16. gpetra (válaszként erre: 15. - Elviracska)
2007. ápr. 11. 19:26
Igen, valószínűlegerre vonatkozott a kérdés. De szerintem nem kell rögtön ara gondolni, hogy valaki merő rosszindulatból teszi ezt. Ha pedig igen, akkor toll a fülébe. Egyébként én sem szeretem a rejtett számos hívásokat...
15. Elviracska (válaszként erre: 13. - Gpetra)
2007. ápr. 11. 19:12

Szia

Én a kérdést legalábbis ,ugyértelmeztem ,hogy nem tévedésekről van itt szó,hanem egyszerüen az olyan emberekröl,van szó akik a kilétüket nem akarják felfedni.Én legalábbis igy értelmeztem ,hogy ennek a kérdésnek ez a célja.

2007. ápr. 11. 18:55
Én nem szeretem,ha valaki így hív fel.Azt a hívást nem is fogadom.
13. gpetra
2007. ápr. 11. 12:54

Szerintem sem jellemtelenség. Én például elég gyakran állítgatom a telefonomat, és van, hogy viszaáll a gyári beállításra, és akkor nem küldi a számot. Én meg nem is tudok róla. Sima feledékenység, nem jellemtelenség.

Ezen kívül még ezer oka lehet, ha valaki nem küldi a számát.

2007. ápr. 11. 12:25
En sem hiszem,hogy jellemtelenseg,vagy barmi mas lenne a hatterben.Biztos akad kivétel,de kit érdekel.Nem az en szamlamra megy a hivás,legalább megtudom ki az,mit akar,aztán ha olyan,hogy nem akarok beszélni vele,kozlom es kész.Amugy anyukam,aki nem igazan tudja kezelni a telefonjat,mindig atallit valamit rajta,es letiltja a szamot.Igy ,ha valaki tiltott szammal hiv,tudom,hogy lehet anyum az.Vagy ahogy teltzsu emliti regi vezetekes is lehet,es azt sem irja ki.
11. d@nu (válaszként erre: 9. - 5464505f6a)
2007. ápr. 11. 12:23
b....us, tényleg, látszik, hogy nem figyelek :)
2007. ápr. 11. 05:56

Attól függ.

Lehet, hogy régóta van vezetékes száma, és azon nem lehet átállítani a CLIP (Calling Line Identification Presentation - hívószámkijelzés) szolgáltatást.

De nekem van olyan ismerősöm is, akinek a céges mobiljával kapcsolatban a munkáltatója (!) kérte a mobilszolgáltatót, hogy ne lehessen megjeleníteni a hívószámot, bárhogy is állítgatják a mobiltelefont...

Nem hinném, hogy mindig jellemtelenség, félelem stb. állna a háttérben...

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook