Milyen egy ikrek jegyű férfi? (beszélgetés)
Nem általánosítás, csak lehet véletlen...nekem a sógórnőm volt (ex) ikrek jegyű... nos hasonló jellemmel mint amiket itt olvastam. Nem is volt több ismerősöm aki ikrek lettek volna.
Tényleg olyanok mintha 2 ember lakna bennük.
Egyszer kenyérre lehet őket kenni, máskor pedig mintha csak ők lennének. És írtó sokat tudnak beszélni...is.
Azt gondolom mindenki igényli a szeretetet - ha nem szívja el előlem a levegőt a másik, akkor rengeteget kérek ha kapok - adok.
Az viszont igaz... nehéz a figyelmünket fenntartani, folyamatos mozgás, változás, tenni venni valónak kell lenni.
Ha szeretek/ünk nagyon tesszük azt, de ha nem... a fejed tetejére is állhatsz akkor sem foglak.
Sok minden érdekel de a tudásunk nem lexikális - úgy írnám le h mindenből egy kicsit, ami izgibb ott többet, de ennyi.
Én családcentrikus vagyok, a férjem volt az életem amíg... - de ez nem ide tartozik-
Most h olyan amilyen... hát tessék lássék ismerkedem, de egy bizonyos határig.
Azt hiszem a pasik is ilyenek lehetnek - nem baj ha ismerkedik, ha érzed h szeret, nem fog megcsalni... h érzed h nem szeret...na akkor megfog... ez igaz.
Nekem minden párom Ikrek volt (én Nyilas vagyok,vonzom őket sajnos...).Amíg érdekli őket valaki,addig nagyon kedvesek,de utána felejtős a dolog.Sokszor tényleg olyan,mintha két külön ember lakna bennük,egy kedves és egy nem kedves,és napja válogatja,mikor melyik arcukat veszik elő.A világuknak saját maguk a központjai,nincs maguknál fontosabb.Sokszor bunkók,és még csak észre sem veszik.Amit ők akarnak,az rögtön meglegyen,de ha másnak lenne fontos,az ráér.Folyamatosan szórakoztatni kell őket.Nekem az volt a tapasztalatom,hogy ha magasról teszünk rájuk,akkor tudnak normálisak is lenni.
Ez nem általánosítás,de eddig mind ilyen volt,és kezdem azt hinni,hogy ez nem véletlen.Biztosan akadnak nagyszerű Ikrek pasik is,akik normálisak,csak én akadtam bele eddig furcsákba.
..Nekem ez volt a tapasztalatom.
Ettől függetlenül, Te még lehetsz egy imádnivaló kis "tündibündi" királylány:))
Borzalmas!!!!
Mind akinek két énje van!!!!
..ha szeret, akkor szeret, de ha utál, akkor szívből teszi.
Nagyon gonoszok tudnak lenni, és szerintem a szeretet igényük sem nagy..
Nem az a férfi, aki babusgat, csókolgat, kedveskedik!
Én is ikrek nő vagyok. Ha röviden jellemezném általánosságban az ikreket: kettős természetű, mozgékony, gyors, barátságos, segítőkész, éleseszű, jól beszélő, érdeklődő, kíváncsi, találékony, nyugtalan, szomjas a tudásra, önfeláldozó...
Te milyen jegyű vagy?
Szia,
Én ikrek jegyű vagyok, de nő :) Szerintem a pasik is hasonlóak....
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Ikrek jegyü ferfi milyen az ägyban?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- ....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén?
- Kos nő (ikrek szcendenssel) és oroszlán férfi (oroszlán aszcendenssel) milyen páros?