Milyen babakocsid van? Szereted? (beszélgetés)
Stokke Xplory-m van és imádom.
Könnyen szétszedhetö, variálható, kis helyen elfér, jól navigálható. A baba szemmagasságban van , az ülés másik irányba is fordítható.
Nem erdöbeli kirándulásokra találták ki, de nem is az volt a fö szempont a vásárlásnál.
Szia!
Nekünk ABC Design bébihordóval, mózeskosárral, valamint egy ESPIRO Magic 4 sport babakocsi.
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még ötletek!
a Quinny zapp-ról mit tudtok? a hordozója nem rossz a gerincnek?
Nekem Bébé Confort Streety van.
Majdnem vízszintesig dönthető,esernyőre csukható,az anyósülés előtt elfér egy ember lába között.
Nagyon nagy árnyékolója(vagy milye :) ) van,vettünk napernyőt de nem volt rá végül szükség.Megfordítható az ülése(nem nagy macera,a 16 hós gyerekkel együtt 1 pill alatt átfordítom).
Nagyon jól manőverezhető,egy szűk kis boltban sem akadok el vele.Nem nehéz,de azért 20 foknál nagyobb lépcsőt nem szívesen vállalok be vele :D
nagy kosara van,raktunk már bele 13 kg ot is ,meg sem kottyant neki.
Jól lehet tolni,teljesen be tudsz al lépni,az égvilágon semmi sincs a lábad útjában,olyan,mintha babakocsi nélkül sétálnál!Ez nekem nagyon fontos volt.Olyan nem jól néz ki,amikor egy anyuka előlrehajolva trappol,mert nincs hely a lábának,így el kell tartania teljesen a kocsit magától.
Jól néz ki :DD
A hordozója szuper,mi egy concordot cseréltünk le erre.Kényelmesen elfér benne a gyerek télen is,nem nagy a dőlési szöge,nem töri derékban ketté a gyereket mint sok más hordozó :S
Hirtelen ennyi :)
(ja,eredeti ára 90 a szettnek,újszerű állapotban már van 35-40ért)
Peg Perego Pilko :)
Két kicsim van, és mivel a testvérfellépő egy vagyon, kimondottan olyan babakocsit kerestünk, aminek beépített tesófellépője van.
Nem bántuk meg, hogy ezt választottuk, imádjuk.
Nekünk Coletto Matteo volt mózessel, sporttal és hordozóval. Amit imádtam benne, hogy jó nagy a kereke, és hogy bármikor egy mozdulattal megfordíthattam, ha úgy fújt a szél, vagy a szemébe sütött Manónak a nap.
Most sima kisebb sportkocsink van, az ABC design, a típusa most nem jut eszembe:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?
- Milyen mulitfunkciós babakocsit ajánlatok decemberi babának?
- Most 3, 5 hónapos kisfiamnak milyen babakocsit vegyek?