Milyen a szegedi szülészeti klinikán szülni? (beszélgetés)
EZ is szupi,miénk is ehhez hasonló volt :D
Ez,a 4kerekű:
Szerintem tök hasonlítanak (a kerek legalábbis :P)
Hát a végén lehet úgy érzi az ember:(
Amikor nekem csinálta Mészáros doki a missed műtétet elsőnek adtam pénzt és nem csinált többet mint mikor másodjára is ő csinálta sajnos ingyen:(Szóval nem nem fogok kérni külön szobát egyedül nem biztos, hogy jó ha van szoba társ szerintem azért is jó mert tud segíteni ha véletlen kell vagy dumcsizni is lehet:D Na meg a pénz.(
Szerintem az első a tolókar miatt jobb :D
Nekünk az első kocsink ilyen tolókaros volt,a mostani meg olyan,mint a peg perego,ilyen kis szarvas,vagy milyen :P
De mind a kettő nagyon szép! :o)
Én ezt vettem meg:
Bár ha nem lett volna anyagi keret, akkor ennek a vector változatát választottam volna :)
Szoktak adni...Legalábbis nálam a szobatársak adtak,nekik sem mondta a doki,de adtak.
De volt olyan csaj is,akinek az első alkalommal leközölte a doki,hogy alkalmanként 9 ezer,szüléskor 60 ezer,ennyiért vállalja.
Kérdezz rá szerintem nyugodtan!
Szóval szerintetek a maszek dokinak is kell pénz a szülésért? Vagy kérdezzem meg tőle? Hátha azt mondja hogy nem kér pénzt és akkor legalább ezt megússzuk.
Így is annyiba fog kijönni...!!!
Igen az én dokim is és Keresztúri is 10 ezret kért egy 5 perces dologért:(
Megmondom őszintén én nem fogok maszekba járni sajnos nem engedik meg a keretek és inkább kivárom azt a pár órát mert ugyan azt csinálná meg maszekban is persze ez csak én véleményem:)
Közel 100 ezer lenne a maszek doki + szülés + szülésznő jajj:(ott lenne 250 ezer
Inkább babócának veszek rucikat meg egyéb dolgokat
Tényleg?Na ez jó:))
Azt olvastam valahol, hogy egy szülés közel 100 ezer a szülésznő meg 50 nél kezdődök:(Mondtam is, hogy ez sok ezért már mennyi mindent lehetne venni a babának:((
Kinél szültetek?
Én Mészáros Gyulánál vagy Keresztúri Attilánál szeretnék
Úgy volt mi is megyünk,de végül férjem munkája miatt nem jött össze...
Én úgy érzem nem vesztettem sokat,habár én egy percig nem féltem a szüléstől,szerintem akinek kétségei vannak,hogy mi hogy működik,vagy nem akar akkor először a szülőszobán járni,amikor már élesben megy,akkor érdemes ellátogatni egy ilyenre.
:)
Nagyon szép babó:))))
Neeem,csak a gólyás :D
A másodikon már 3 hónapos nagylány volt,és mi fotóztuk :P
További ajánlott fórumok:
- Negatív és pozitív vélemények a Szegedi Szülészeti klinika orvosairól
- A szegedi szülészetről friss élményekkel
- Tudja valaki, hogy a SOTE II. sz. Szülészeti klinikán mikor rendelnek az ambulancián?
- Angolul beszélő szülésznő a SOTE I. szülészeti klinikán?
- Mikor van terhestanácsadás Szegeden a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán?
- Laparoszkópia és hiszteroszkópia műtét a szülészeti klinikán Pécsen