Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Milánói rakott galuska recept

Milánói rakott galuska recept

Kalória 357 kcal
Zsírtartalom 10,5
Szénhidráttartalom 57,3 gramm

A Milánói rakott galuska hozzávalói:
/2-3 adag/

fél kg liszt,
2 tojás
10 dkg gomba
20 dkg darált csirkemell
1 pohár tejföl
20 dkg reszelt sajt
2 tasak KNORR Milánói alap


A Milánói rakott galuska elkészítési módja:
A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készitünk. Forrásban lévő vizben kifőzzük, majd langyos viz alatt leszürjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a 3 dl vizzel elkevert KNORR Milánói alapot és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, és rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészitett Milánói szószt. A téregeket mindig meglocsoljuk tejföllel és a tetejére szórjuk a reszelt sajtot. Forró sütőben csak addig kell sütni mig a sajt ráolvad.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A milánói rakott galuska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook