Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Hónap
Utalás
Január
2022.01.31
Február
2022.02.28
Március
2022.03.30
Április
2022.04.28
Május
2022.05.30
Június
2022.06.29
Július
2022.07.28
Augusztus
2022.08.29
Szeptember
2022.09.29
Október
2022.10.27
November
2022.11.29
December
2022.12.22
Es Januárban nincs penz!
Mert két ünnep között azt is ki utalják.
Sziasztok.
Szabolcs megyében mikor lesz FHT számlán? Takarék Bank.
SOMOGY MEGYE! -ezt csak úgy itt hagyom- SOMOGY MEGYE
"Tisztelt Címzett!
A havi szociális ellátások utalásának TERVEZETT IDŐPONTJA november hónapban 2022.11.28."
Szia
Még kapsz!!
Jó reggelt! Sziasztok! Az fht . Előre kapjuk vagy mindig a tárgy havit! Október 21. - től van már munkahelyem , jeleztem is! Most akkor valószínűleg én már nem is kapom ha jól gondolom!
Köszönöm a válaszokat!
Szia, én ezt így nem hagynám annyiban. Jártam már énis így, hogy töröltek a rendszerből. A munkaügyi központ ügyintézőjének javaslatára írtam egy email-t a kirendeltség vezetőjének, amiben leírtam az anyagi, és egzisztenciális hátteremet, és hogy igen tudom, hogy mulasztottam, de kérem méltányolja ezt az egészet, tekintve a jelenlegi nehézkes gazdasági és kilátástalan helyzetre tekintettel és segítsen abban, hogy újra nyilvántartásba vegyenek az újbóli regisztráció nélkül.
(Ez nekik pár gombnyomás amúgy)
Az emailem hangvétele nagyon "nehéz" hangulatú volt. Próbáld így fogalmazni te is. A Méltányosságon nagy a hangsúly, mert alapból törvény szerint nem kötelessége elnézni semmit, de ha kéred, hogy méltányoljon, akkor azzal a lelkére beszélsz neki. Legalábbis nekem eddig ez bejött.
Ne hagyd. Fogalmazz meg egy jó emailt, és menyj rá a dologra. Veszíteni nem vesztett vele!
Sok sikert
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?