Mikor szültél? (beszélgetés)
ÁÁÁ ő ha tudja hogy mi micsoda akkor nem szól már érte:)
Huh, akkor jobbik sest, egyik ismim régen fent volt hoxán a párja meg örjöngöt. Az enyém nem , még szól is ha dominóóra van.
Jahh meg áldását adta a Hoxára:DDDD Megmutattam neki tegnap a dolgokat:)
Szia! Ez természetes. :)))))
bocsi bocsi ... csak a párom, itthon volt aztán kicsit vele is akartam lenni:)
Most végeztem teljesen, de ha jól körülnéznék bizony lene mit csinálni. Mit sütöttél??
Hehe ismerős:) Nekem se sok időm van sajna ma most álltam meg előszőr 1 kicsit és még mindig nem tartk sehol se a szoba még romokban:S De legalább a sütéssel kész vagyok:) anyum mindig azt mondja fényképezzem le és küldjem el :D neki megmutatni meg uncsinővéremnek ki ösztönzésként Londonba hátha rákap ő is a sütésre:D
Nem küldelek én!! :)
Sajna mindig akad valami ami miatt nem tudok jönni csak 5-10percekre. Mai napom meg zsúfolt, jönnek haza anyóssék, főzök nekik is kaját, csak ipari mennyiség kell, eddig csk 2 főre főztem.
Ne küldjél még el van még 3alkalmam ezen kívül vent vagy 4 ha jól keverem a lapjaimat:D
Hétvégén én sem tudok lenni mindig van valami dolog. Akkor jó hétvégét, majd hétfőn. Puszi
Ismerős. Mos viszont megyek reggel tudok jönni 3 percet meg este péntek szombat abszolút nem érek rá. Pénteken sütés van szombaton meg főzés és a buli... Jó éjt
Ne is mond. Sokszor csak úgy elsírom magam apróságon.
Pff ezt ismerem ez a legrosszabb vagy amikor az van hogy téged mindenki utál meg kerül közbe minig mindenki a nyakadra jár:D
Semmi, csak rámtört nem sikerül semmi érzés és ilyenkor el tuddok keseredni
Jó, de mennyire jó idő, csak a kedvem nem jó.
Sziasztok!
Ott is jó idő van végre :)
Szia! Jó reggelt nektek is.
Biztos minden füves lesz az eső után, na de legalább mozgok.
Felém már tegnap óta lóg a lábikája az esőnek de csak a szél van meg felhő csoportosulások semmi más:D eddig de du amikor sétállok haza a gyerekkel tuti szakadni fog az eső
Én csütörtök környékén gyomláltam, aztán hétvégén a kertet túrtuk, de itt is esik, és biztos nemsokára megint lehet görnyedezni :S
:D
Én inkább vasalok főzök mosok takarítok minthogy a kertimunkát csináljam:D
Üdv mindenkinek...én 2008.04.28 án szültem lányomat (3450-el)53kg-al keztem a terhességet 93-al mentem szülni 2009.dec.ben 57kg voltam de puffff:)várom 2.babánkat...most 69 vagyok rettegek a további kilóktól de nem bírok maggammal szeretek enni majd utána szenvedek hogy leadjam újra.
Szerencsémre egy kis faluban élünk nagy a kert(na meg sok a munka)de jön a nyár ...paradicsom szezon és remélem nem leszek újra majdem 100 kg
Vasalás az jó, csak azt ne kellene.
A kerti meló letudva míg ki nem kel minden, de esik az eső úgyhogy hamarosan kell biztos avirágokat gyomlálni:(
Semmi érdekes nézem a True Blood-ot amit letöltöttem nemrég és vasalok közben meg néha pihi képpen idelébecolok egy kicsit. A kerti munka meg kint vár rám de nem sok hangulatom van hozzá
Szia. Neked is jó reggel/napot. Mi újság felétek?
További ajánlott fórumok: