Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok!
A családit mikor hozza a postás?
És most a gyes/gyed is kétszer érkezik?
Zalaegerszegen gyermekvédelmi postán
Szia. Úgy emlékszem hogy határozat után 3 vagy 4 nappal később.
Sziasztok!
Akik mostanába intezték az emekt csp-t .. a határozat utan mikor kaptátok meg az utazási kártyát vagy kaptatok ? A határozatott már meg kaptam de akártyán még nem .. pest megye
23. Hordja a postas a családit
Sziasztok! Tudja valaki mikor kapjuk meg postán a családipotlékot ?
Szia
Településenkén változó,de kb.augusztus utolsó 2 hetében.
Elvileg 25ig meg kellene kapnia mindenkinek.
Tavaly kb.17-18 fele kaptuk Tápiószelén.
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék,hogy a rendszeres gyermekvédelmiről tudtok-e már valamit,hogy mikor kezdik postázni?Köszönöm 🙂
Mèg nem kaptam meg,Bp Zugló😡
Ezt én sem tudom...
Decemberben pont ugyanez volt hogy nem hozta ki amikor mások megkapták csak következő napon...
Szia! Olyan nincs , hogy nem viszi ki ma. Megkaptam én is postán. Mi az oka , hogy nem.vitte ki? 🤔
Szerintem nem mindenhol hordják ki ma, én nem kaptam meg
A Fogyatékossági Támogatást, most hozta a postás.
Szép napot kívánok mindenkinek.🙂☀️
Most hozta a postás. Miskolc😊
Heves megye postás hordja
Igen Nógrád megye Balassagyarmat
Sziasztok szeretném kérdezni hogy valaki kapott ma postán csaladit?köszönöm szépen.
Nálunk osztják is a postások már :)
Sziasztok
Nekem azt mondta a postásom 5.-e és 23.-a, a családi pótlék postán történő kifizetésének napjai.
Én most beszéltem vele, holnap jön :)
Sziasztok. Holnap lesz postán CSP :) Édesanyám postás.(Nógrád megye)
Szia
Nekem a teló naptárja is munkanapnak írta szombatot! Az a 19.-ei nap ledolgozása. Tehát munkanap!
Augusztus 4. munkanapja a keddi nap lesz, az át tett szombati munkanapot nem kell számolni, így valószínű kedd vagy szerda postai úton a csp, de hétfö biztos nem.
További ajánlott fórumok: