Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
8. sesz
2008. dec. 1. 16:05
Most azon gondolkodom mi is kellett a bankba.Nem kellett semmilyenen kód.Bementem kérték a számlaszámot,ki kellett ott papirt tölteni aláirni. ott adtak agy azonosító számot,meg kodott melyel itthon a bank honlapján be kellett jelentkezni,és a kodott át kellett irnom valami személyesebre.Ennyi,semmit nem kell keresni hozzá.És mindent követni tudsz.
7. alliteracio (válaszként erre: 5. - Milcsimother)
2008. dec. 1. 15:35
Jaj nagyon kedves vagy, köszönöm!
Figyelni fogok!:))
6. alliteracio (válaszként erre: 3. - Sesz)
2008. dec. 1. 15:34
Kértem volna már sms-értesítőt is, de sajnos a kétféle kódból az egyiket nem találom, így nincs rá mód....:(((
Gondolom az internet-értesítőhöz is mindkét kódra szükség lenne...már feltúrtam az egész "iratos-papíros" fiókomat, de nincs meg a másik kód. :((
Köszönöm a válaszokat! :)
5. milcsimother
2008. dec. 1. 15:32
Én szívesen szólok ha én megkaptam.(De sajnos az még nem azt jelenti hogy te is.)Lehet pár nap eltérés.
4. Nikice
2008. dec. 1. 15:28
Szia!
nekünk legkorábban 3.-án érkezik meg.
sajnálom :(
3. sesz
2008. dec. 1. 15:28
Szia! Nekem 2-3án szokott rámenni.Ha van internet gondolom,miért nem kérsz hozzáférést a számládhoz!Bemész a bankodba és elintézed.Én mindig mindent megtudok nézni.
2. alliteracio
2008. dec. 1. 15:27
Ha valaki tudna segíteni, és megírná ide, nagyon megköszönném, mert már csak annyi pénzem van, hogy bemenjek busszal a városba -ott van automata-, de hazajönni már nem tudnék (ha nincs rajta, vagy holnap sem lesz rajta)...
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
S. Á.
1. alliteracio
2008. dec. 1. 15:25
Kismamák, anyukák! Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán? Sajnos nincs sms-értesítőm.