Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Azok, akik a folyósítást lakcímre kérik, némileg később számíthatnak rá, tekintettel a postai kézbesítési időre. Viszont Budapesten 14.kerület,ma hozza a postás,ezt onnan tudom, hogy az unokaöcsém a kézbesitő, tegnap mondta.
Sziasztok! Erste bankosok érkezett már csp nektek?
Jó reggeltA Gyodról a felsoroltakban nincs szó.
Nem szoktuk elöbb kapni, a Gyod-ot az önkormányzat utalja.
A családtámogatási pénzeket az Államkincstár.
Jo reggelt. Akkor a gyod is?
Sziasztok családi meg jött gyed nem azt nem szokták utalni ilyenkor?
Jó reggelt. Békés vármegye CSP és FOT számlán OTP bank
En csak emelt oszegu kaptam a lanyomra nemertem miert nem utaltak a tobi tesora
Vészprém megye csp számlán k&h
Tolna megye Raiffeisen bank megérkezett a csp
Jó reggelt. Még nincs kártyán a csp
Jo reggelt! Valaki kapott mar ma csaladit?
Sziasztok! Igen sokan jól mondják holnap levehetö a családi potlék. Már idelye a jóváirás teszi közé nem az utalás dátumot. Szerdán a postára ki utalták amit holnap kezd a postás hordani. Kártyára meg tegnap utaltak amit a bank éjszaka ír soknak jóvá. De holnap megkapják. Biztos forrásból tudom. Postai kifizetést a postáról. Utalást meg a hivatalból. 😔 A Decemberi jóváirás 3. Decemberben ha minden igaz lesz még egy a Januári utalás amit December 16. Héten kapja meg mindenki. De ezen még kérdö jeles. Ha nem akkor Január 4 a jóváirás csak. De azt tudni kell, hogy mindig az elözö hónapot kapjuk. 🙂
Én mindig azt nézem ilyenkor.🤗
Igazad van. A naptárat nem néztem, sorry!
Ma utaltak,holnao levehető.
Magyar Államkincstár/Naptár és ott szerepel egész évre a kifizetés napja.
Sziasztok. Legyen úgy.
Az utalás napján sosem íródik jóvá bankszámlán a családtámogatási ellátások egyike sem, hála a ,,magasságos" KIRA utalási rendszernek.
Kívánom, legyen rajta holnap.
Szép napot és kitartást kívánok Mindenkinek.
Az iskolakezdés miattt idén is hamarabb érkeznek a szeptemberben esedékes családtámogatási ellátások: a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes), a gyermeknevelési támogatás (gyet) és a családi pótlék - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán csütörtökön.
▾hirdetés
Koncz Zsófia hozzátette: a Magyar Posta pénteken kezdi meg ezek kézbesítését, a Magyar Államkincstár pedig szintén pénteken utalja ezeket az ellátásokat az érintettek bankszámlájára.
a júliusi családi pótlékot az általános szabálynak megfelelően augusztus 2-án pénteken írták jóvá a jogosultak bankszámláin, míg az augusztusit a szokotthoz képest egy héttel korábban, szeptember eleje helyett már augusztus 23-án, pénteken.
Holnap levehető lesz kártyáról illetve a postás is hordja majd ..! Amit néztem ott is utalás aug 2 ill aug 23 volt de hát 2 án már le tudtuk venni … ismerőst megkérdeztem és azt mondta 23 levehető lesz … de holnap kiderül úgy is
Szia.
Ezeken a juttatásokon kívül, még a Fogyatékossági Támogatást is holnap utálják.
Szép napot mindenkinek.
Forrás: Facebook - Magyarország kormánya - kormányzati weboldal.
Gyes, gyet és családi pótlék.
Ez fix.
Lekommunikálták - akkor így lesz.
Sziasztok! Hivatalos oldalon (nem politizálok - de tény ott van fent!) Kormányzat jelezte, hogy a családok számára a családi pótlék utalása holnap kezdődik, a postaival együtt.
Tehát: holnap utalnak, hétfőn lesz értelemszerűen bankszámlán.
Nem akartam senkit elkeseríteni, de tény - ezt hozták le hivatalosan.
Xxxbr. Nyomják a sablon dumát mert ezt kell az ugyintézőnek mondania. Holnapi mindenki megkapja számlás és postás is! Szép napot!
Sziasztok. Mindenhol neten úgy látom hogy a holnapi dátumot írták, akkor nem csak hétfőn érkezik a számlára? Vagy ma ki utalták és holnap már meg érkezik? Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok: