Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szerintem cèg függö mi 2-3 munka nap szoktuk kapni en mindig csutortoki nap adom postara ,penteken ott van ,es kovetkezö hèt szerdán kapom delutan altalában 15 ora utan..nalunk a hetvege mindig kozbe jönn.
4.én hétfőn....
Minden hónap 2.munkanapján van a számlán.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni február 18 27 ig voltam tappenzen tappenzes papír 28 an le lett adva mikor varhatom utalast
Kati 76 nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál, további szép napot kívánok 😊
Szia . Automatikus kapja a gyermek míg tanuln. A fiam tavaly töltőre be a 18-élet évét mivel ő magasabb összegű családi pótlék kap most járt le neki meg kellett volna hosszabbítani. Felhívtam telefon hogy miért nem küldték a papírt közölték míg tanul a gyerek automatikusan jár neki tovább. Mindegyik iskola küldi a magyar állam kincstár felé hogy jár -e a gyerek iskolába vagy nem .
Face csoportba làtom,hogy màsoknàl is van igy.Össze viassza utalnak.
Sziasztok! Sberbankos voltam....2 hete írtam meg a kincstárnak az új számlaszámot, ma megérkezett a családi pótlék. ☺️
Szia.Mikor a 16 betöltötte vagy az iskolának vagy neked a családihoz igazolni kellett ,hogy tanulójogviszonya van.Van iskola ami automatikusan intézi van amelyik nem.Azon rajta van meddig tanuló abban az iskolában ilyenkor nem kell újra kérni a családit mert a rendszerbe benne van.Mivel kapod rá a csp-t biztos volt ilyen papír igy "elvileg"júni 30-ig jár.
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, a nagyfiam betöltötte a 18 életévét de nappali tagozatra jár, ilyen folyamatos a családi pótlék vagy újból igényelni kell. Válaszotokat előre is köszönöm további szép napot
Szia! Mi semmit nem kaptunk. Családi+gyest várunk mi is.
Sziasztok!Csalàdim megérkezet gyes nem(Sberbankos voltam).
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy szülési szabadságon leszek jövöhónaptól és a tb től fogom kapni,hogy hányadikán utalják esetleg tudja valaki.Ellőre is köszönöm
Szia! Minden ösztöndíjat 28-án kapnak meg a múlthavit meg a mostanit egyszerre.
Sziasztok! A teknikunmi ösztöndíj amit 28-aig kell megkapni a gyerekeknek, szerintetek megjon pénteken?
-
Nem,aznap utalják és 4.lesz számlán,6-án meg postán.
Szia. Április 4- én lesz rajta elvileg
Sziasztok!
Április.1-én pénteken családpótlék a számlán? Köszi a választ
[link]
Sziasztok! Friss infó a Sberbankosoknak.
Sziasztok! Most hívtuk a Ceglédi államkincstárat (mivel oda tartozunk) senkinek nem ment vissza a SBERBANKBÓL pénz!!! Ne várjátok! Továbbra is az az infójuk, hogy keressük a banknál!!!!!
Igazolást az államkincstár csak arról tud adni, hogy kapunk családtámogatási ellátást, de az utalás tényéról nem tudnak igazolást adni!!!!!!
Sziasztok!Új hirek!!!30 perce hivott Ceglédröl a hivatalból (oda tartozunk)egy hölgy
Kérte ha nem cimre kérem akkor küldjem el neki emailba az új szàmlaszàmot.Mondta,hogy visszament a csalàdi és a gyes!Lehet ,hogy csoportosan lehet egyenként kapjuk meg a febrúàri ellàtàst.Annyit mondot még,hogy jövöhéten szeretnék elkezdeni az utalàst.
Facen a csoportba irtàk ,hogy többen irtak a tv 2 -nek.Én most voltam bent a Talarékbankba de 2,5 millió alatt szóba se àllnak.
Az baj hogy nem tudsz még csak panaszt tenni sehol mert mindegyik a másikra mutogat! Szerintem érdemes lenne média hangot adni neki Tv2, RTL Klubot hívta már valaki, talán akkor a vezérigazgatók is tennének végre valamit!
Igen, tudom. Mi is hívtuk őket már két alkalommal is. OBA-t is hívtuk, senki nem tudja hol a pénz.
Többen hivtàk öket.Ott az mondtàk nekik,hogy nincs nàluk a febrúàri ellàtàsok.Facen van egy Sberbankos csoport ott olvastam.
Sziasztok pénteken adták postára a vissza járó szja Mikora várható postai úton előre is köszönöm
Valóban,mi is keressük a pénzünket. Van egy ilyen verzió is ezzel kevertem össze
[link]
Ez a nyugdíj vagy nyugdíjszerű ellátásban részesülőkre vonatkozik!
Családtámogatási ellátásban részesülők nem kaptak még semmit!
További ajánlott fórumok: