Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mbk szombaton jóváírt eddig. A bankszűnnap a két bank a Budapest bank és az Mbk bank összeolvadása miatt van
A szombat idáig is bankszünnap volt.Az Mkb-tól annyi jött üzenetben,hogy a webes csatorna nem fog működni!Online bankkártya,netbank és a netes vásárlás.A rendes bankkártyát lehet használni.Majd holnap kiderül.
Szia! Elméletileg bankszűnnap lesz 2-4ig azt mondták hogy ez azonnali átutalássra vonatkozik úgyhogy nem lehet tudni. De szerintem nem fogjuk tudni levenni csak 5-én
Sziasztok! Szombaton rajtalessz a csp az Mkb bankosoknak?
Azért mert ugy mint most hétfőre esik a hónap 2.munkanapja
😉
Hétfőn reggel lesz levehető!
Nincs csp..Senki ne is várja ma.
2019.11.04.hétfőn számlán
2020.05.04.hétfőn
2021.10.04.hétfőn
Én 15 éve kapok családit,sokszor volt hétfőn számlán.😊
Aki kap holnap írjon számlás vagyok köszönöm szépen
Hát fére xDdddddd
Majd rajta lesz mikor rajta lesz. És meg néztem a netbankom
Tényleg nincs rajta hétfői dátumnal. Lányom 13 hónapos
Az a szándékom fére vezessek bárkit😂😂 vicces. Soha nem tenném...
Majd mikor jön akkor jön én ezt le zártam. Nem fogok ez miatt senkivel vitába szállni.
Majd jön ha itt lesz az ideje és kész.
mé utalnak ki ezt ki mondta?
Sziasztok választások miatt lehet ki utalják hamarább
Sziasztok most mi a helyzet az mkb bankosokkal? Ők most attól megkapjak szombaton hogy bank szünnap lesz?
Holnap nem, hétfön számlán
A masik meg az hogy nem azt írtad,h te így emlékszel,hanem azt hogy hétfőn soha nincsen számlán,tehát vagy kedden vagy pénteken lesz.
Ezzel a másik embert félrevezeted....
Azért mert teljesen mindegy,hogy a hónap második munkanapja melyik hétköznapra esik,akkor is aznap lesz családi.Ez hosszú évek óta így van és már nem te vagy az első aki azt írja,h kedden nem lehet rajta mert hétfőn nincs utalás vagy hétfőn nem lesz rajta stb.
családi csak 4.diken hetfőn lessz szamlan es igen is volt mar ollyan hogy penteken utaltak és csak hétfőn lehetet le venni ugy hogy ami ki van irva hogy utalas pentek szamlan 4.dike hétfőn iródik jóvá az ugy is lesz elöbb hiába is várja bárki is akkor sem lessz !!!
Ezel mért lenne butaság írva ? Mert én nem emlékszem hogy hétfőn meg e szokott jönni vagy sem ..
Majd úgyis ki derül
Jön amikor jön aztán kész .
Inkább az ember számitson későbre aztán érje meglepetés hogy előbb jön.
Hétfőn a számlásoknak,szerdán postán.Nincs aznapi,se azonnali jóváírás a Mák-os utalásoknál.
Aki kap és számlára írjon holnap köszönöm
Miért kell butaságot írni???Tavaly is okt.elseje péntek volt es hétfőn volt a számlán.
Most hívtam a budapesti államkincstárt és azt mondták hogy holnap délután meg kell próbálni hát ha lesz a számlán pénz 💸 de a biztos az a hétfő hogy rajta lesz.
Tavaly októberben pont így esett péntekre 1 és hétfőn 4 kaptunk meg a családit .Most néztem vissza az SMS-t.
Nem tudom nekem sose volt még hétfőn rajta
Lehet ez bank függő vagy nem tudom
Április 4 re mindig az utalás napját írják csak és más nap van rajta szerintem de nem vagyok biztos
További ajánlott fórumok: