Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Most azért mert hamarabb jön a csp-mennyivel lesz könnyebb és meddig?ha meg később,akor meg mi van??? Ez vagy megszoksz vagy megszöksz szindróma!Ha elöbb jön akkor haleluja,ha meg nem akkor azért a 3 napért Dunának mész??Hülyeség,,,eddig ismegvoltunk eztán is megleszünk,,nemde?
gyerekek,mi folyik itt???,most lesz vagy nem,ezen kár csépelődni ha leszh elöbb költjük el ha nem akkor meg később,nem kell szitkozódni senkivel és senkire sem,elnőtt emberek vagyunk nem,és nem hiénák!Abból van bőven máshol!MOst tök mindegy kinek van és lesz igaza,attól ,hogy elöbb utalnak lehet sokunknak jobb lesz,de ha később utalnak akkor se tehetünk ellene semmit sem,jön amikor jön ez nem rajtunk múlik!!!
Johanna! Helyes ne reagálj rájuk :)
Elképesztő a gondolkodásod!
Nekem se nem veszteség, se nem haszon hogy mikor utalják a pénzt. Nem leszek itthon azon a hosszú hétvégén, szóval nem érint a kérdés. Én csak a papírra fektetett dolgoknak hiszek, ennyit írtam.
Nem volt jobb ötlete, ennyire telik neki. Általában akkor írják ezt, ha nem tud mit mondani, de támadni akar.
Én nem kötöttem beléd te viszont itt mindenkivel gáncsoskodsz ,keress magadnak valami elfoglaltságot akkor majd nem unatkozol szép napot neked! ;)
még nem tették fel a közleményt:) ha fent lesz bemásolom:) én hiszek a fülemnek :D én is felhívtam őket :)
Szívesen megadom a munkahelyi címem, elérhetőségem , nyugodtan felhívhatsz, hol dolgozom.
Azzal:)
Tök vicces...
4év alatt soha senki nem írta rám,hogy férfi lennék....de,hogy ezt mire alapozta...?
Be lesz,de keresztanyám ott dolgozik,tuti lesz jövőhéten.
Hát igen.... A hozzászólások 80 %-át törölni kellene az elmúlt 24 órában...
Férfiii?
Nem is értem,honnan veszel ilyen ostobenkó feltételezéseket!
Ja,akor szerintem,meg te vagy az..
Naplót olvas, azzal akar támadni? :D
Azt majd szúrja már be vki lécci. Addig maradok szkeptikus egy csipetnyi optimizmussal.
A virágokat kifelejtetted:)
Ja,és kutyám is van:)
Gondolod,hogy mindent leírok egy publikus naplóba?
Kikérem magamnak,én a tamié vagyok:)
Kedves ADMIN!
" Figyelem! A fórumban tilos személyeskedni, másokat sértegetni!"
Hogy is van ez?!
Senkivel nem értek már egyet,vagy nagyon sok mindenkivel,de ez??!! Ez a stílus itt megengedhető?!-mert ez a fórum így semmit nem ér,nem erre lennék(és szerintem más sem)kíváncsi....
hu,miról maradtam le,,azta,,de megkérdeztem a postásunkat,felénk még nem jött körlevél ők még nem tudják hozznak e pénzt jövöhéten vagy sem.
Belinkelnéd a közleményt?
Johanna! Hagyd nem éri meg leállni velük vitatkozni!
De lesz hamarabb,és nem sokára jön a közlemény is.
Tőlem,ezt biztos nem olvastad:))
Drága istenem,mi lesz velünk nélküled?
Hagyd már abba tényleg nem unod még? Legyen elég!
Igen,igazad van!
Teljes mértékben:)
anyukák,mi van itt? nagyon csúnyán viselkedtek egymással...
Én totál nyugodt vagyok,nem nekem kell xani,azt hiszem.
hahaha
Huh...olvasgatok egy ideje....mi van itt?!
Egyik hsz jobb,mint a másik!
Felnőtt emberek?!
Nem változtat semmin,hogy ki,mi hisz(amúgy én is CSAK azt hiszem,ami már megtörtént!),de ezért ócsárolni egymást?!
Csoda,hogy a mai gyerekek is ilyenek már egész pici korban?!
Ahhhhh
Nem tudom mit kepzel!Ha ennyire nem kell neki a penz minek van az oldalon!A gyerekek miatt meg szegyelje magat!Akarmilyen merges voltam/vagyok barkire a gyereket nem vennem a szamra soha mert egy gyerek nem tehet semmirol!
Drágám! ha mi lennénk a háttérbe, már rég nem lennél Te sem itt.. Lehet, hogy Te ilyen alattomos vagy, de sajna / hála égnek én ettől egyenesebb vagyok!
Nem kell itt intézkedni,mert ezt a fórumot is olvassák a modik.
Veszteség?
Milyen veszteségről beszélsz?
Ez nem díjugratás:)
További ajánlott fórumok: