Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Es mert az egyiknek azt mondta a postas,hogy lesz csp.
Ezt már én is többször fel raktam és mások is.
A MÁJUSI CSALÁDI PÓTLÉK IS ELŐBB JÖN A MÁJUS 1-i ÜNNEP MIATT!
MA NYILATKOZTÁK A KORMÁNYHIVATAL TELEFONSZÁMÁN 06-20-881-95-35 – ÖS SZÁMON, HOGY IGEN ELŐBB JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK!!!!
TEHÁT AKI :
POSTÁN KAPJA AZ 29-30 SZERDA – CSÜTÖRTÖKÖN VÁRJA A POSTÁST
AKI KÁRTYÁRA AZ 30-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN KAPJA MEG A SZÁMLÁJÁRA !!!!!!!!!!!!
Pulya,gyerek,kölök,utód.... mindegy nem? :) A lényeg hogy tied és imádod! 😊
jaj már a puja cigányul gyereket jelent ez legyen mindenkinek a legnagyobb gondja
Hát de na csak gondoljunk bele! 11 éve kapok én is családit és ha jól saccolom kb. 2-szer kaptam meg május 1 előtt. De nem is ez a lényeg! Ha tuti lenne az infó gondolom kitette volna már a mák a honlapra! De a remény hal meg utoljára! :)
Akkor nem csak én vagyok úgy,hogy csak akkor hiszem,hogy előbb jön,ha a jövőhéten a kezembe rakja a postás a pénzt!
Megy itt már minden! Nagy a szivatás,de én úgy gondolom amig az államkincstár honlapján nincs erről közlemény addig mind csak képzelődünk. :)
Tudom ez hülye kérdés a részemről,de én nem nagyon szoktam tv-t nézni így nem tudom,hogy hivatalos közleményt is adtak ki a csp-ről vagy csak megy a nagy találgatás!!!!
Az államkincstár honlapján semmi. Hű de nagy az izgatottság! :D
az eszét.. csak pont nem volt otthon, hogy átvegye.. :)
[link]
A MÁJUSI CSALÁDI PÓTLÉK IS ELŐBB JÖN A MÁJUS 1-i ÜNNEP MIATT!
MA NYILATKOZTÁK A KORMÁNYHIVATAL TELEFONSZÁMÁN 06-20-881-95-35 – ÖS SZÁMON, HOGY IGEN ELŐBB JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK!!!!
TEHÁT AKI :
POSTÁN KAPJA AZ 29-30 SZERDA – CSÜTÖRTÖKÖN VÁRJA A POSTÁST
AKI KÁRTYÁRA AZ 30-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN KAPJA MEG A SZÁMLÁJÁRA !!!!!!!!!!!!
Sziasztok. Kormány Hivatal és a Mák Hivatalos HON LAPJÁN TALÁLHATÓ AMIT KI ÍRTAM.ÉN FEL IS HÍVTAM ŐKET MA EZÉRT ,HOGY IGAZ E MONDTÁK IGEN EZ A VÉGLEGES DÁTUM .
mégis oltogatnak minket.:)
Pont ma hozta a postás :)
Nálunk meg a Csipkerózsika az CSIRKEJÓZSIKA! :D
A tegnapi legjobb részt kihagyta... :D
Én is ezt hajtom itt helyben április eleje óta, hogy hamarabb kapjuk megint május 1 miatt... én 18 éve kapom :)
igen,30án akkor is ha szâmlára akkor is ha postán kapod.
99,9 % hogy a jövő héten mindenki megkapja. Többeken írták hogy e-mailben és telefonon is azt a tájékoztatást kapták, hogy postára teszik 27-én, számlára meg 29-én. Én is ebben bízom. :)
aki évek óta kapja annak a szava a tapasztalatok alapján semmit se ér...
Sziasztok! Felhívtam a MAGYAR ÁLLAM KINCSTÁRAT! Hamarabb jön a családi.MINDENKI megkapja 30-ig!
Mondja már meg valaki egyértelműen hogy lesz hamarabb családi vagy nem. Az államkincstár honlapján nincs ki írva.Hajdú-bihar megye. Köszi.
Hát igen... mivel a családiról megérkeztek a hivatalos infók, arról megállt a vita... :)
sziasztok. tegnap a családin,ma a puja szón veszekedtek? egyébként,nem cigány,hanem még az elődeink használták a gyerek szó helyett. :)
Nos továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ezt én így hallottam. Tudtommal nem célozgattam senkire! Akinek nem inge ne vegye magára! Még csak azt sem mondtam, hogy a cigányok a családiért szülik a gyerekeket. Mindemellett szóljon, hogy nekem is 6 gyerekem van. 18-tól 1 évesig. És én sem a családi-gyesért szültem őket. 110ezret kapok családi gyest rájuk, és TUDOM, hogy ez vajmi kevés. Szerintem aki a mai világban családiért-gyesért vállal gyereket az vagy teljesen beszámíthatatlan, vagy valami csoda-városban lakik, ahol 5 ft a kenyér és 3 ft egy pelenka... :) ne vitázzunk ezen. Én is gyakran mondom a gyerekeimre hogy puja... főleg mikor mérges vagyok rájuk :)
Na sziasztok kellemes hétvégét mindenkinek. :))
Haza értek pulyuskáim persze első kérdés anya mi a kaja?mert éhen hallunk mindjárt.
A menü tojásos nokedli salival és sajtos tejfölös tészta egy kis ötlet másnak is mára.
A pulya szót már itt nálunk a faluban is halottam fejér megye pl:ma az orvosi váró teremben egy anyuka beszélgetett egy másik anyukával és mondta hogy végzett de már siet is mire a pulyusok meg jönnek ebcsit kell csinálnia és hozzá teszem nem cigány autó szalon tulajdonosok.
További ajánlott fórumok: