Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
szalonnás krumplis tésztáról még nem halottam ez valami saját kreáció?
szalonnás krumplis tésztát. :)
meg csinálok forgácsfánkot. :)
szerdát mondott nekem is,de az utalásra:)Tök mindegy,lényeg,hogy rajta lesz a héten!!Ennek kell örülni:)
Szép napot!!
Én ezt is alá írom de akkor nem értem mért szerdát mondot hogy akkor már kártyán van.
8 munkanap alatt kell elbiralniuk es legkesobb masnap utalni.
Jah..hát azt nem írtad :D
szerdán utalják az azt jelenti,hogy csütörtökön lehet levenni kártyával,mert rájuk nem vonatkozik az a 4 órás dolog:)
Mi már ki járjuk az általánost közép iskolába lép szeptemberbe.
Mi is most voltunk beíratkozni,nem is igazán kértek ilyen papírokat,mert a tankönyv 1 és 2.osztályban ingyen van,az étkezéshez kérték a gyv-s papírt.ja meg bírósági végzést meg ilyenek :)
Iskola be íratáshoz 3 hónapnál régebbi papírt erről nem vihetek az ingyenes tankönyv támogatáshoz.
Erre a célra én a határozatot használom :D
Igazából teljesen mindegy mikor jön,szerda vagy csütörtök,lényeg,hogy úton van :D
A hogy meg jöttek a kórházból másnap mentek be.
Akkor intéztek mindent.
Én csak azt írtam amit az ügyintéző válaszolt,de már más is írta hogy szerdán számlán lesz.
Az igazolás más hova is kell nekem és a bankszámlaszámon nincs rajta meddig kapom még az el látást.
Anyaságira 15 napjuk van ,gyes,családi 30 nap:)
Héten bíztos megkapjátok :)
Köszi,de a papirokat nemtudod előtte mennyi idővel adta be hozzá?én 2 hete,és semmi még.
szerintetek lehetséges hogy a munkanélküli járadékot is elutalják elöbb?:)
Ez tényleg jó néha poénkodni is kell.
Hát én jöv.igazolás szempontjából a számlakivonatot szoktam beadni ha kell valahova,elfogadják...
az az 1 nap szerintem semmit nem számít.....csak nehogy nekem legyen igazam,mert szerdán utalják és másnap lehet levenni..
Én egy pénteki napon adtam be hétfön reggel jött az sms hogy a számlámon van:) 15 napjuk van rá,de gyorsan intézik :)
A tesóm ma kapta meg 3-hetes a picurka.
Ok, akkor nem csürömcsavarom tovább! :) / bocsi a szó vicc miatt, muszáj volt/ :)
Tudja esetleg valaki,hogy az egyszeri anyaságit a papirok beérkezéstől számítva kb mennyi idő múlva küldik?köszi
kb fél órája hívtam fel őket jövedelem igazolás miatt és az ügy intéző szerdát mondot.
na ez jó volt..egy kérdésre 2 válasz :)
én ma csütörtököt olvastam...
A MÁK szerdát mondott akkor lesz kártyán.
További ajánlott fórumok: