Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok.Mivel szerdán a számlások már megkapják a csp.-t ezért a posta is csütörtökön kell, hogy hordja mer ha hétfön vinné túl nagy lenne a külömbség.De azért megéri rákérdezni az államkincstárnál.
Szia!
Tényleg nem kötekedni akarok,DE..ha kicsit visszaolvasnál,már kb 100-an bemásolták az emailt amit ezzel kapcsolatban kaptak..
Sziasztok!
Még mindig nincs a kincstár oldalàn semmi hivatalos az előrre hozott utalásról!
Mikkor utálják a májusi családi pótlékot?
De amúgy meg a posta elég későn szokta hordani mig nekem 2-3.rajt van szegény szomszédnak olyan 9-10 szokott vele oda érni most kérte számlára de hogy most meg a posta előbb ki vinné mint máskor a jó ég tudja.
Szia. Bízok benne hogy holnap te is megkapod :)
Na mindegy... Akkor szólok, hogy lesse nekem mindennap :)
Hát ez szerintem már posta függő nálunk reggel azt mondta az utalványok holnap érkeznek de hogy ki is hordhatja azt nem tudja.
Sziasztok! Én most kapom először postán a cspt meg a gyest és mivel dolgozom kérdeztem a postást hogy mikor hozza hogy szóljak a szomszédnak vegye fel nekem. Erre azt mondta, hogy nem tud semmit... Ez létezhet, hogy ma még ő sem tudja? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Elvileg szerdán már rajt lesz de ki tudja.
Igen reggel nekem is ezt mondta a postás.
A postás szerint ő reggel azt mondta hogy az utalványok holnap érkeznek a postára de hogy lehet is hordani az a postán múlik,kártyásoknak szerdán rajt kell lenni mivel utolsó munka nap nem nagyon szoktak utalásokkal foglalkozni őszerinte.
na igen,az apeh pénz is 2 napra h kiutalták jött is, de a csp mindig 3 munkanap alatt ér ide,igy sztem csütörtök lesz..
Ha postán adok fel pénzt,vagy nekem adnak fel,a 2. munkanapon megszokott érkezni az utalvány.Ha a postásoknak ma küldték,azt szerdán biztosan viszi a postai kézbesítő.
Sziasztok !Most kérdeztem,30 ig meg kellene mindenkinek a családit de a postán mulik hogy ki viszik e csütörtökön avagy nem
[link] itt minden le van írva! :) postásoknak 27-én utalják, a kártyásoknak 29-én utalják a családit :)
A postások azt az utasítást kapták hogy 30.-áig ki kell vinniük.
Ha postára 28.án utalnak az csütörtökön nem kézbesítik.Eddig úgy volt hogy postára ma utalnak.Nekem amikor még a postai üton kaptam a csp a postás azt mondta mindig az utalástól számított 4. munkanap.Tehát ha ma utalt akkor csütörtök
Ma délelőtti levél a pénteki kérdésemre:
A családtámogatási ellátások utalása a héten fog történni.
A postai utalás 04.28-án, a banki pedig 04.29-én.
Tisztelettel:
Debreceni Hajnalka
osztályvezető
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
6722 Szeged, Rákóczi tér 1
Gyümi levest, tejszínes hust:))))
Közbe vesegondozáson is voltunk a lányommal :(((
nem baj.Én ezt az infót kaptam.Ha nem ez kellett neki akkor is ki írom hogy tudja.
Sztem úgy értette hogy van e a MÁK honlapján hivatalos kiírás, tájékoztató.
szia.Hivatalosan 30.-áig ki kell érkeznie.postára 27.-én,kártyára 29.-én utalja a kincstár ami 30.-án a számlán lessz.
Hivatalos info van e a csp-ről ?
Én tésztát csináltam mindenféle zöldséggel és csirkemellel :)
Sziasztok!nem tudja valaki fejer megyeben az ápolasit is el utalják-e elöbb?az allami gyerektartast nem 5-ig kell megkapnunk?
Nem, a netten találtam, bár én nem egészen úgy csinálom ahogy a recept írja. :)
[link]
Én úgy csinálom, h a szalonnát megpirítom , kiveszem félreteszem, a zsiradékba a hagyma, m , aztán csinálok tulajdonkép egy paprikás krumplit, / hosszú lével /azt összetöröm krumplinyomóval, ebbe a tészta, és a szalonna, összekutyul és kész. :)
További ajánlott fórumok: