Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
az, hogy megkapod dec. végén a januári csp-ot, nem azt jelenti, hogy el is kötelező költened!
Tedd félre, nyúlj hozzá január elején és olyan, mintha januárban kaptad volna.
Megkapod hóközi utalással,ebben a hónapban,visszamenöleg.
Szia,már múlt héten lett postázva.
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy a gyermekvedelmis utalvanyokat mikor postazzak? 14. kerulet Zuglo
Szia a gyed mindig később jön.
Szia,ird meg légyszi a telszámot,amin lehet érdeklödni!Elöre is köszi.
Szia,postai úton holnap lesz családi.
sziasztok a postán ma kapjuk a családit?
Ma telefonáltunk a MÁK-ra,hogy az iskolalátogatási méretprobléma végett megkapták e a hiánypótlást,kiderült hogy már rég megkapták és elfelejtették megküldeni ...3 hónapra visszamenõleg kellett volna kapjak OTP-re...aki nem kapja még ma sem meg és számlás utalásuk van szerintem telefonáljanak...ezek után ki tudja kivel fordult még ez elõ...kiakasztó.
Szia,postai úton,mert eddig is a postás hozta,de van hóközi utalás meg postázás is,tavaly is igy jártam,december 18.körül hozta a postás
És hogyan kérted ?
Postai úton vagy utalással ?
sziasztok! Segítsetek nekem! A GYED-et meg kaptátok már? Én ebben a hónapban kapom először és aggódom hogy nem-e azért nem jött mert valami nem jól van elintézve.A családi megjött tegnap már. Amúgya Budapest Banknál vagyok. És Pest megyei.
KOZI 08.Én is a kormányablaknál intéztem anno oktober elején,azt mondták decemberben visszamenöleg megkapom....
Én kormányablakban rendeztem a dolgokat még november elején pontosabban 9.-e körül. A határidőben bőven benne voltam hogy a decemberi családit és árvaságit megkapjam mégse jött semmi... Idegesítő mert utalással kellett volna jöjjön és sehol semmi... A hivatalban azt mondták szólnak ha esetleg valami gond lenne de eddig nem szoltak. Akkor most ezt vegyem úgy hogy b@sztak vissza szolni hogy baj van a papirokkal vagy éppen nem bírálták el a dolgot vagy egyszerűen késik a csp meg az árvasági...
Krisztián!Én sem kaptam még meg,nekem azt mondták hogy decemberben küldik visszamenöleg...
Közalkalmazotti fizetés Miskolcon tegnap délután 17-óra után jött
Nem nagyon tudom,mi van itt az elmúlt 2 hónapban...de ,hogy a múlt hónapban is meg most többen jelezték,hogy Ők még nem kaptak családit!!!!Felettébb érdekes dolog!!!!!!A postások mindig a negyedik napon hordják,vagyis most pénteken fognak érkezni....kétszer jön a családi ebben a hónapban ez tuti...de hogy januárban egy árva fillért sem fogtok kapni az is tuti...hosszú lesz,mire februárban újra jelez a telefon,vagy megint csönget apostás!!!!
a közalkalmazottak fizetése késik máshol is?pest-megyében semmi nem jött.
Tudja valaki esetleg, hogy ma hordja-e a postás a családi pótlékot?
Krisztian! várnod kell visszamenőlegesen meg fogják adni, nekem is eltelt egy kis idő mire utalták.
Ha minden rendben van, nincs hiánypótlás akkor hamarosan. Küldik a határozatot és akkor utalnak is.
Nekem még mindig nem jött családi Dunaujvaros.
Sziasztok.
Én már oktober óta nem kaptam csp-t 2x fel adtam postán azt hogy tanuló vagyok de még mindig semmi, és telefonba azt mondják hogy 21 nap a feldolgozási idö. De hiába rágom a pofájukba hogy oktoberben 2x is fel adtam és rég lejárt a 21napos határ idö semmi ilyenkor mit lehet tenni??
Szabolcs megye,OTP bank,már reggel 7.-kor jött az sms.
Nálunk már negyed órája bezárt az OTP.
Szóval nálunk kifujt a mai...
Komarom Esztergom megye Kecsked kozfoglalkoztatasi ber megjott
Nàlam otp Dunaújváros semmi
Somogy Erste csp ,fht,megérkezett.
Kedves Közösség! Senkit nem áll szándékunkban riogatni, de elképzelhető, hogy a családi pótlék néhány napot késik!
Kaptunk egy információt, mely szerint a számítógépes rendszer hibájából nem tudták időben elindítani az utalásokat, így a családi pótlék 1-2 napot késni fog! A hírt semmilyen hivatalos forrásból nem tudták sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni! A cikket csupán figyelemfelhívásnak szántuk, hogy ha valóban nem érkezik meg az ellátás a családokhoz a várt időben, ne aggódjon senki, mindenképpen érkezni fog, csak néhány nappal később!
BANKI HIBA MIATT KÉSIK PÁR BANKNÁL A CSALÁDI PÓTLÉK JÓVÁÍRÁSA!
Késik a családi pótlék a bank miatt
AMÚGY ÍGY JÖNNE :
DECEMBER 2-ÁN SZERDÁN LESZNEK PÉNZEK A KÁRTYÁN – OSSZÁTOK MEG MINDENKIVEL – KÖSZI!
HOLNAP JÖN A PÉNZ AKI POSTÁN KAPJA ANNAK A HÉT MÁSODIK FELÉBEN PÉNTEKRE JÖN MEG A PÉNZE!
Sehol nem tudtak megfelelő tájékoztatást adni arról, hogy a hír valóban igaz vagy csak álhír!
Aki megkapta már a családit kérem írja meg kommentben, hogy kiderüljön, hogy a hír igaz-e vagy hamis! Köszönjük az együttműködést!
A 2016 Januári ellátás pedig megjön Szilveszter előtt:
– a Magyar Posta a postai utalások teljesítését 2015. december 28 – 30 -a között teljesíti,
– 2015. december 31-ig azok az ügyfelek is megkapják az ellátást, akik bankszámlára kérték az utalást.
Tehát kétszer jön családi pótlék Decemberben!
További ajánlott fórumok: