Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Köszy szépen,bízom benne holnap megkapom.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem aki nem kap gyest se gyermek nevelési támogatást ami 3 gyereknél 8 éves koráig jár a kicsire arra gondoltam. De ezeket én nem kapom. Akkor ugye nekem nincs is tb?
Bocsi, nem ebben a hónapban, hanem a jövő hónapban
Aug. 1 és aug. 24 a postai utalás ebben a hónapban. Ez a hivatalos közlemény
Sziasztok! Kérdésem a következő. Aki postán kapja, annak mikor lesz családi?
Ugye elsején szoktak utalni, erre pár napra jönni szokott postán
Most viszont az interneten található táblázatban nem elseje van erre a hónapra feltűntetve, hanem 3.-a. Ami ugye szerda. Rá két napra meg kizárt,hogy megérkezzen. A táblázat hibás, vagy tényleg csak utána való héten jön majd?
az előbbit az állami gyerektartásra értettem, bocsi nem írtam oda...
Sziasztok,
budapestieknek holnap lesz számlán, most beszéltem a kormányhivatallal :-)
Sziasztok!Miskolcról szólna valaki,ha OTP számlán van az állami gyerektartás?Sajna,elhagytam a telómat,így nem kapok sms-t.Köszönöm!
Én 7-óra után szoktam kapni az sms akár milyen pénzt utalnak.
Köszönöm hogy írtad én mindig utánad kapom tehát holnap lesz. Bp
Sya én is várom bár én Hajdú-bihari vok ,mikor tették számlára?Hány órakor,voltam atm nél reggel nekem semmi nem volt :-(
Nagyon szívesen, remélem segítettem! :)
Szia Melinda
Akkor postan hetfön kapom.
Köszi hogy megirtad😉
Sziasztok! Aki állami.gy.t várja számlán van tatabánya otp. Szép napot!
Bács megye biztos nem...leghamarabb kedden!
Szia, családi majd csak kedden lesz.
Szia
Csalàdit???
Azt biztos NEM☺
Sziasztok kapot mar valaki csaladit bacskiskun megye
Syasztok! Kapott már valaki számlára állami gyerektartást?/Hajdú-bihar megye/
Azt kihagytam , hogy az adatok mellé mellékeltem egy levelet hogy erre az új számlára kérem a folyósítást, postai úton kéred akkor szintén írj egy levelet mellé! Semmilyen határozatot vagy bármilyen visszajelzést nem kaptam, automatikusan jött a pénz ahogy előtte!
Szia! Én három évvel ezelőtt költöztem egyik megyéből a másikba! Semmi teendőm nem volt csak nyitottam egy másik számlát postai úton beküldtem a saját és a gyerekek személyi adatok fénymásolatát és következő hónapban már arra kaptam a pénzt! Postai úton pedig kell az új lakcímkártyátok és ugyan így a személyes adatok fénymásolatai és oda fogod kapni! Ha arra gondoltál hogy kell e az adott székhelyen újra intézned mindent, nem kell külön!
Szia! Ha minden papír rendben volt igen meg kapod! Én május 25 szültem juni közepén mindent meg kaptam. Elég gyorsak.
Sziasztok volna egy olyan kérdésem.Ha költözni szeretnénk.Más megyébe akkor csp,folyamatos ugyanugy kapom .számlára jőn?Bejelntkezés ez az,alap.De nem kell semmi más?Válaszokat elöre is köszönöm
Szia!
Nekem is ugyan ez volt és egy ügyvéd azt tanácsolta, hogy a gyermek nevére kell számlát nyitni és arra menjen minden, ami létezik és kivan védve, minden féle inkassó, meg ilyesmi! A családi és a gyes nem lesz bántható így! Ez tutira működik, mint nálunk is! :-)
Ha 24-én küldik,a postások 30-án kapják,mindig 4.munkanap...de az az 1 nap nem oszt-szoroz,igy is előbb kiküldik:)
Szia,a héten számlán lesz a gyerektartás.Miskolc
További ajánlott fórumok: