Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ne legyenek nagy terveitek az onnan érkező pénzekről. Két napja az indexen megjelenek az eredmények (a pszaf.hu a forrás), a legjobban teljesítő reálhozama is 3% alatt van, a nagy többség 1% alatti.
A csillag már nekem is ott van,de érdekes kb 2 hete néztem meg elöször (Aegon),akkor kimutatta a 33 ezer valahányszázat,tegnap meg megint megnéztem,akkor már nekem is csillagok voltak helyette :) De egyébként a csillagok mindig apróbetűs részre utalnak a lap alján.És az van odaírva hogy az átlépő pénztártagok adatainak feldolgozása folyamatban van,( én is az Otp-ből mentem át 2 éve)és csak később nézhető meg,mennyi is az annyi.
ha az aznapit adják tájékoztatásul, akkor én egy marha nagy csillagot fogok kapni..... A Mp-i befizetéseim hozama majdnem 100ezer, a reálhozamhoz meg odabiggyesztettek egy csillagot..... Na, most akkor, mennyi az annyi?????
felhívtam őket telefonon, kötelesek tájékoztatni, igaz csak az épp aznapi adatot tudják megadni, május 31 lesza forduló, azon a naptári napon ami a reálhozam lesz, az kerül kifizetésre.