Mikor jön már a baba? (beszélgetés)
Hát nem akarok hamis reményeket kelteni benned,de én az elsö fiammal szedtem a diane 35-öt mégis terhes lettem.
Ti mióta próbálkoztok?Mikorra nem várod?
Szia! Bizakodó vagyok:) Elméletileg még nem is lehetek mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését és szerintem még nem tisztult ki a szervezetemből teljesen. Csak türelmetlenségem miatt gondoltam próbálkozzunk hátha sikerül.
Iszonyatos a várakozás,de megéri,remélem én sem bebeszélem magamnak,de olyan mintha...
szia
és hogy birod a várakozást?
helló csajok
ti mióta próbálkoztok?
nem sajnos. amikor a fiammal terhes lettem akkor már a 2. nap biztos voltam benne, hogy Ő velem van
én is érzek valami mocorgást odabent, odalent, nem tudom mik ezek...már nem emlékszem a fiamnál mi volt...akkor épp államvizsgáztam, nem volt időm ilyenekre figyelni...:o)
itt vagyok, bocs, csak csengettek...:o)
szóval nincs semmilyen jelem, de szívesen be tudnék magyarázni dolgokat:o) csak azt nem akarom, így várok...
NEKEM FESZÜL A HASAM ALJA,ÉRDEKES,KÉT BÉBY UTÁN MÉG MINDÍG MINDEN OLYAN ÚJ.
Elméletileg nekem is jővő héten kell megjönnie vagyis nem kellene
Igen,amikor a második babánkat vártuk,mi is egy év után értünk el sikereket,és én is minden egyes hónap után szörnyen el voltam keseredve,de a gólya bekopogott,ma teszteltél?
Tényleg?De jó tudni h van valaki ugyan olyan érzésekkel mint én,neked vannak valamilyen jeleid?
Szia bettibea! :)
Hajrá! :)))
jövő héten nekem is kiderül....
Én is hasonló cipőben lassan 1 éve sikertelenül:o(
Szisztok!
Nekem a barátnőmék próbálkoznak 1,5 éve a bébivel. Már minden vizsgálatot megjártak, mindketten egészségesek, és mégsem jön a baba.
Valaki van aki éppen most feszeng az utolsó napokban a tesztig?
mi januártól próbálkozunk, a másodikkal...eddig semmi...
Szia!
Nekem októberben volt missed ab-bal végződő szomorú történetem...:( Azóta új párom van és még nem tervezzük a babát tudatosan, mégis vágyom rá legbelül, hiszen ha egyszer megszólalt az anyai ösztön, nehéz elhallgattatni. :)
Három hónap tényleg nem nagy idő, én kb négy-öt hónapot vártam az előző babára.
Szia!Mi is pont három hónapja próbálkozunk,most például 29.-ére nem várom.Nekem van két fiam,a nagyobbik már 11 éves.
Szia! Nekem is van már egy két éves kisfiam. Aki nem elsőre de a második hónapbanmegfogant. Mi is 3 hónapja próbálkozunk tesóval remélem már nem sokáig várat magára:)
3 hónap várakozási idő nem sok
kívánom mihamarabb beköltözzön a baba a pocakodba
Sziasztok. Várok minden leendő kismamit, akik babát szeretnének, de nem olyan könnyen jön, mint ahogy hinnénk. Nekem már van egy 2 éves kisfiam és szeretnénk neki egy kistesót. Sajnos a 2. terhességem fél évvel ezelőtt missed ab-bal végződött, és már 3 hónapja próbálkozunk, de sajnos nem akar jönni. Pedig az első kettő terhesség egyből összejött. Tudom ez még nem nagy idő, de eléggé elkeserítő, mikor újra a negatív tesztet fogom a kezemben.
További ajánlott fórumok: