Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalatok az ionos méregtelenítő géppel kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok az ionos méregtelenítő géppel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)


2009. márc. 1. 09:09
Hát csak annyit erről a csodamasináról,hogy én is kipróbáltam.Aztán a párom bebizonyította mekkora baromság.Egy tiszta,vizes törölközőre rakta rá a "karperecet" és így került méregtelenítésre a törölköző.Érdekes módon ugyanúgy elszíneződött és gusztustalan lett a víz.Ajánlom mindenkinek,próbálja ki.
8. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - Dobos)
2009. jan. 12. 22:16

"ötödiknél fekete és fehér szemcsés és több volt benne a negatív ion"


Ez az egyik legborzasztóbb dolog mikor valaki nem ért a kémiához és kémiai képtelenséget állít mert valahol hazug félrevezető írást olvasott amit a hozzánemértése miatt igaznak vél.

2008. jan. 25. 20:02

Valamelyik nap olvastam róla, hogy becsapás az egész.

Ajánlom figyelembe:

[link]

365 és 396 hozzászólások, de nem csak.

6. Ida N (válaszként erre: 2. - Dobos)
2008. jan. 24. 20:17
Kedves használó! Örömmel olvastam a véleményedet az ion méregtelenitő gépről. Én már 5 éve adok lehetőséget azoknak akik szeretnék tisztitani magukat. Floridában élek és most az összegyűjtött tapasztalataimről könyvet fogok megjelentetni a tavasszal. Ajánlom elolvasni, mert ugy látom hiányosak az ismeretek amelyekkel az embereket ellátják amikor a gépet bemutatják. Bizok abban, hogy sikeresen változik egészségi állapotod és minden rendben lesz a kezelések után is egy két honappal. Maradok tisztelettel:Ida
2007. júl. 20. 11:54
Még nem vettem de jó dolgokat hallottam róla. Mellesleg forgalmazom is.
4. Mókuslány (válaszként erre: 2. - Dobos)
2007. júl. 20. 09:13

Köszönöm a válaszodat. Én is elkezdtem egy kúrát és tetszik, ezért vettem is egy gépet.

Elsősorban azért, mert dohányoztam és nekem leginkább az ürül ki a szervezetemből a gép segítségével. Valamint a szüleim is dohányoznak, magas vérnyomásosak és elsősorban nekik lett véve, de így én is tudok otthon kényelmesen méregteleníteni. :)

2007. júl. 16. 22:46
Hát én végigcsináltam 1 teljes kezelést, de nem igazán éreztem tőle semmi változást, a vízem igaz elég szépen kitisztult a vége fele, kezdetben szinte feketés zöld volt... lehet meg kellene ismételnem. Ja, a sok viztől amit közben ittam, sokat mentem pisilni...ennyi.
2007. júl. 16. 18:38

Nekem most van folyamatban a kezelés.Az hatodiknál tartunk én sokkal jobban érzem magam,az anyagcserém helyre állt a vizelet nem savas ph.érték renben van.

Gyógyszert szedtem rá és ezt most már nem kell.Az első kezeléseknél sárga és sötétzöld volt a víz az ötödiknél fekete és fehér szemcsés és több volt benne a negatív ion.Csak bátorítani tudok mindenkit,hogy ha lehetősége van rá próbálja ki.

2007. júl. 16. 15:19
Mik a tapasztalatok az ionos méregtelenítő géppel kapcsolatban?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook