Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban? (tudásbázis)
Sziasztok! Gyöngyös, gondolom azóta már elfogyott a dobozzal. Mivel én is forgalmazó vagyok, örömmel venném, ha megírnád a tapasztalataidat. Én is fogyasztottam(-tom), főleg akkor, ha szopi alatt esetleg kevesebb a tejem, ugyanis nekem inkább híznom kellene... Én csak pozitív véleményt tudok róla mondani. A párom is szívesen issza, sportolni szokott.
Az esti nasi nekem is rossz szokásom, de ha a Lite-ot iszom, nem kívánom, eltelít.:)
Eszti!
Állj már elő a farbával!!! :o)))))))
Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést, mert vettem egy dobozzal és tegnap kezdtem el "enni". Úgy gondoltam, hogy egy-két dobozzal megiszogatok, és ez majd segít, hogy leszokjak az esti dőzsiről. Reggel gyümölcs, vagy gyümölcslé, pár szem keksszel (a gyomorsavam miatt), délben normál ebéd (bármi), és este ez az itóka. Napközben meg sok-sok folyadék. Az az igazság, hogy hiába próbálom, de ezek a "megmondom mikor mit egyél" diétákat mostanában nem igazán tudom betartani. És mivel kényszerevőnek számítok, így talán ez a legkíméletesebb módja az átállásnak. Nekem is azért volt szimpatikus, mert természetes anyagokból áll.
Egyébként Eszti, természetesen minden érdekel!
Előre is köszi!
Sziasztok lányok!
Kipróbáltam a Herbalife-t, a 8-17-ig-et, az Aloe Verát (én is forgalmazó vagyok) jók voltak, fogytam, csak drágák és hamar ráun az ember. Tulajdonképpen attól fogyunk, hogy 1-2 evést ezekkel váltunk ki. Aztán szépen visszament és sokszor hiányzott, hogy valamit inkább rágnék. Jelenleg a Póka Angéla fogyiját csinálom, 2 hét alatt 8 kg-ot fogytam, pedig volt közte egy hétvégi meghivás némi alkohollal. Ezek után nem hiszek a méregdrága porokban, *ban. Pontosítok: le lehet fogyni tőle, mert akarunk és a pénzünknél szeretnénk lenni. Amint abbahagyod, hiányoznak az izek és visszamegy az egész. 50 éves vagyok, megjártam a hadak útját, mindent kipróbáltam, nem lebeszélek, mert én is végigjártam ezt az utat (88 kg és 47 kg között volt minden, bulémia, anorexia, gyomorsüllyedés, hajhullás, stb.)hanem arra beszélek mindenkit rá, hogy ha csinál is ilyet, vagy rendelt, csinálja meg, fogyassza el, de utána térjen át egy rendes kimélő kúrára és csak LASSAN kezdjen el újra enni. Egyébként nem vagyok éhes, 70-80 dkg megy le átlag egy nap. De ha megáll, akkor másnap folytatódik. Ezt őszintén merem ajánlani, ha van kérdésetek nagyon szivesen válaszolok. Amit irtam senki üzlete rovására tettem, hanem a tapasztalat iratta velem. További jó fogyizást, drukkolok, drukkoljatok.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Forever Living Product-tal kapcsolatosan?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 7 és 17 nevű fogyi porral kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatokat várok a Bref Tornado aktív porral kapcsolatban