Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Sziasztok,
Én most csatlakoztam, egy kis segítséget szeretnék kérni. Elbizonytalanodtam egy kissé és elkezdtem keresgetni a neten, bár lehet hamarabb kellett volna..
A lényeg, féléve kezdtem szedni a Belarát (detto a pattik miatt), de a 2. hónaptól jelentős libidó csökkenést érzékeltem, így 3 hónap után váltottam. A doki a Loette-t írta fel, nem tudom, hogy ez ettől van-e, de itt is a 2. hónap felétől fejfájásaim vannak napközben reggelente meg kínzó migrénem kb. 2 órahosszat. Korábban szinte soha nem volt fejfájásom. Ma voltam újra a dokinál és most meg Diane 35-t írt fel, de erről meg sok "rosszat" hallottam, nem merem szedni, lehet ki is hagyok 1 hónapot..
Hmmm... hát, tud valaki hozzászólni, egyéb tapasztalat bármelyikkel?
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen acne elleni fogamzásgátlók vannak még és melyik hellyel-közzel megbízhatóbb?
Olvastam a Yadine-ról, a Cerazett-ről és a Marvelonról, ezekkel kapcsolatban tud mondani valaki valamit?
Előre is nagyon köszi! Bocsi a kisregényért:))
Üdv,
junita
Szia, jól össze van borulva a hormonrendszered, azért van ez így.
Én ugyan NEM VAGYOK doki, de pontosan tudom, hogy a Cerazette után adnia kellett volna szintetikus gesztagént mondjuk 5 napig, aztán attól lett volna egy "megvonásos vérzésed", aminek az első napján mehetett volna a Belara.
Így valószínűleg megúszhattad volna ezt a folyamatos vérezgetést is, amiről most írsz.
Ismétlem, nem vagyok orvos, csak tudom hogy jobb helyeken ez a módi, nem pedig egyik szerről azonnal váltani egy másikra. :(
Jobb lesz, csak türelemmel ki kell várnod most már míg elfogy az első levél, és lezajlik az első menstruációs ciklusod.
A dokidat inkább nem kommentálom,mert nem tisztem. :(
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Belara szedésével... :-(
A második gyerek után a Cerazette-et írta fel nekem a doki és mivel nem szoptattam már tovább (és nem is jött még meg rendesen) nemrég felírta a Belarát. Összevissza pecsételésem végül is volt mikor elkezdtem szedni és a 11 napon megjött, azóta is tart (nem egy nagyfokú vérzés, de aggasztó, mivel nem kéne lennie). Még 2 tabletta van az első levélből utána kiváncsi leszek, h. megjön-e úgy rendesen. Nálatok volt hasonló? Van ez nem nagyon fordult elő?
szia !
a torok szoritás nem biztos a gyógyszertől van,lehet egy kicsit feszült vagy és ez által a gyógyszere gondolsz, nem?
hányingere pedig vegyél be B6 vitamin tablettát az hányinger ellen van, és biztos meg szünik:)
és most már jól érzed magad?
szia!
hát egy hét elég elö lehet venni a hálóinget ,
aztán mindent bele:)P
én ma vettem be az elsö szem belarát én is várom az egy hetet:)DD
én pár nap múlva fogom elkezdeni szedni
és azt szeretném kérdezni, h amikor mellfeszülés van, azaz nő, az úgyis fog maradni?
Nekem nem volt, pedig alapból elég fejfájós típus vagyok...
Patik az első levélnél voltak, most a második végén tartok és semmi, úgyhogy szerintem ezügyben kitartás és türelem!:)
Én személy szerint hízni se híztam tőle szerencsére, "mellesleg" sem, pedig azt sokat mondták!
sziasztok.
Belarát szedek már egy éve, de tegnap meg ma nem tudtam beveni, mert a barátomnél maradt. holnap tudom beveni, de akkor most hányat vegyek be vagy mit kell csinálni, ha 2 nap kimaradt..??
:)))))
Mondtam én, hogy türelem....látod-látod, kitartottál, és itt a jutalom. :)
Örülök neki!
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat