Miért szeretünk fórumozni? (beszélgetés)
Amit szegény nemlétező nagynéni válaszolt neki azzal nem volt sok baj:)
Elég egyoldalú levelezés lehetett:)
Ellenben itt azért jön némi válasz vagy reakció a fórum hozzászólásokra.
Csak néha annyit ér mintha a nagynéni írta volna.
Tehát semmit :D
Van aki magával is el tud beszélgetni ha valaki reagál csak megzavarja az önmagával folytatott diskurzust.
Pedig akkor még hol volt a Hoxa?!?!
Mellesleg: miért gondolod, hogy M. K. levelezése fórumozásra hasonlít?
Látod - látod ...
Ezért nem sikerült Mikes Kelemennek sem.
Az a nagynéni csak a képzelet szüleménye volt.
Az első fórumozó Mikes Kelemen volt.
Nagynénjéhez írt levelei bekerültek az irodalomba.
Vajon mit kezdene a mai fórumozással Mikes Kelemen ?
Ne erezd kotelessegednek, erezd magad szabadnak, nem kuldeni semmit sem senkinek, de Te sem csodalkozz, ha nem kapsz.
Igen, csak egy kedves gesztus, es ha kedve telik benne, masnak nem art vele valaki, hat miert ne...
Személy szerint én magamra is veszem a véleményedet annak ellenére, hogy én magam is pl a szivecskéket gyűjtöm.Ez csak ugy spontán alakult ki,mivel nekem ebből volt a legtöbb.Tulajdonképpen ez a szeretet megnyilvánulása egymás iránt a hoxások között.Sőt mi több ,egyfajta üdvözlési mód is .Igy tudatjuk eg mással hogy pl fent vagyunk és jöhet fórumozni,játszani.Én több jelküldővel beszélős ,baráti viszonyban vagyok,van akivel napi szinten beszélgetünk.
Tehát ,Veled ellentétben igenis sokat jelentenek a jelek:)
Ha Neked gondot jelent jelet küldeni,ne küldj,nem kötelező!
Ezúttal a jelekről filózok egy kicsit.
Aranyos dolog jeleket küldeni egymásnak, annak ellenére, hogy az esetek többségében udvariassági gesztus. Érzelem alig van benne.
Vannak, akik megszállottan csak egy-két fajta jelet gyűjtenek, akár egy sormintát. Nem szeretem, ha előírják mit küldjek. Ajándékozásnál sem veszem fel a megrendelést.
A jelekből több is lehetne, mert szimbolikusan nem mindent fejeznek ki. Meg aztán vannak félreérthető jelek is. A fagyit mindenképpen annak tartom. Nem véletlen, a fagyi a nyalást juttatja az eszembe. Sok mindent lehet nyalni a talpnyalástól kezdve...
A csókos száj is divatos jelküldés. DE ennyire rúzsos száj, ha még nem is csókálló, gondot okozhat.Illik-e rúzsos szájjal csókolózni ? Ez majd egy másik téma lesz...
Kedves Vaslady
Most visszavonulok, mert egy filmet megnézek a tv-ben Holnap szivesen látlak ugyan itt.
Puszi a vasmarkodra.
Itt ország- világ előtt kérlek meg. Hozomány nem akadály. Stafirungon kívül némi kp-re is számitok.
Én is viszem a magamét, aztán összetesszük, amink van.
Ilyet nem mondhat egy vaslady. / a nick nevedből itélve )
Ha lassan nem szeretsz fóromozni, gyorsan talán jobb lenne.
Ha ezen a fórumtémán maradsz, jól fogsz szórakoznmi. II mindig találsz érdekességet. Hogy kedvet csináljak neked, kapsz tőlem komoly ajándékot.
Kubikám ezért imádlak, mert olyan kis kedves vagy.
Mit szólnál, ha megkérném a kezed ?
Még nem, de dolgozom rajta.
Tudom, számodra egy tisztes őszes halánték, ajándék
Az idő mindent megszépít. Főleg ha nosztalgiára hajlamos az ember.
Egykor barna voltam és szürkészöldes szemű.
Mintha tegnap lett volna...
Ma is ilyen vagyok, csak sokkal okosabb.
Egy anyát megszépíti a gyermeke.
Véleményem szerint abszolut csunya nő nem létezik, ha nem hagyja el magát.
A mosoly is szépít.
Az idétlen röhögés viszont a szépet is megcsúfíthatja
További ajánlott fórumok:
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Akit szeretünk azt cserben hagyunk?
- Miért szeretünk olyan embert, akinél tudjuk hogy nem nagyon van esélyünk, és nem is nagyon tudnánk meglenni vele hosszabb távon?
- Csak azt tudjuk gyűlölni akit szeretünk?
- Miért szeretünk olyanokat akik nem viszonozzák érzéseinket?
- Miért baj az ha "túlságosan" szeretünk valakit?