Miért olyan nagy baj, ha egy pasi kicsit kövér, pocakos? (beszélgetés)
Nem az a baj.
Van kicsit kövér nő is pocakos.
Sőt, ahhoz kicsi szerszámmal hozzájutni is bajos.
Fejben legyél a helyeden!
na ilyet se hallottam még, hogy a pocak fordítottan arányos a fütykös méretével :) te hány éves vagy, szexeltél már valaha? :)
ilyen baromságot ha tovább fűzöl, ezek szerint minden terhes nőnek összenő a lika és nem szexel 9 hónapig + amíg le nem fogy :) mert nem lóg kis semmi a pocak alól :))))))))))))
Semmi sem kizáró ok. Ha magad sem érzed jól a bôrödben,tégy ellene!De hidd el,ha a pasi kicsit pocakos,simán elkel. A kérdés az,milyen ehhez a személyisége?
Ha folyton rinyál,attól messzire menekülnek. Sok sikert!
Alapjáraton nem baj, de kövér és kövér közt is van különbség. Ha valaki alapjáraton jó fizikumú és van egy kis hasa az egyáltalán nem gáz (szerintem) ha szétfolyósan túlsúlyos az már sokaknak nem lehet szép látvány
Nem gáz, Nekem sincs kocka hasam! :D Ha valaki hájas az már nem nyerő, de ha jó fizikumu, és van egy kis pocakja, az jó kispárnának, és szexi is!
Nincs olyan, hogy "kicsit" kövér és pocakos. Ha kövér és ha hájas hasa van, az egészségügyi kockázat, betegség, amellett, hogy a hájas test nem olyan teherbíró és nem is szép.
Kardiovaszkuláris betegségek, rák, cukorbetegség, magas vérnyomás, infarktus, storke stb. megnövekedett kockázatával jár együtt. Ráadásul, ha a has el van hájasodva, az azt jelenti, hogy a belső szervek is el vannak zsírosodva, s így nem képesek megfelelően működni.
Ez aztán nem túl vonzó.
miért lenne kizáró ok? legfeljebb egy pasinak önmagával szemben igénytelenség, már bocsi, de egy nő is, ha kicsit kövér és pocakos, tehet érte, hogy ne legyen az :)
de általában azt tapasztalom, azok a pasik, akik azt mondják, hogy van egy kis pocakjuk, jócskán meghaladják a "kis" mértéket :))))
:DDD
Gazdaságos kiszerelés, 2 in 1.:))
Cseles, már majdnem csalfaság, de itt úgy gyönyörködtethet a változatosság, hogy még az erkölcsi mérce is sértetlen marad.:))
Én sokáig szerelmes voltam Bud Spencerbe, nyilván a vele azonosított filmbeli karakterrel szoros összefüggésben. Szerintem irtó vonzó pasi volt az alkatával együtt. Mondjuk az arcszőrzettel nem voltam kibékülve, de „szerencsére” a kapcsolatunk nem jutott el arra a szintre, hogy ezt a problémát át kelljen hidalnunk.:))
A nyitó bejegyzést nem olvastam, lehet, hogy irreleváns a válaszom. Ez esetben bocsi, és persze pont le...rom.:)
Igaz.ha az illetot eloszor latod.vagy az utcan mesz el mellette.
En megis a kulso ele helyeznem akkor mar a kisugarzast.
Nem baj...
Sőt..Szerintem több nőnél előny, ha a pasi ilyen..;) Jobb, ha a nő néz ki jobban, s nem a pasi..;)
További ajánlott fórumok:
- Nem szereti a nagytesó a kicsit
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Szeretem kicsit visszatartani a nagy WC-zést. Olyan jó érzés.
- Középkorú nő vagyok, nem vagyok kövér 52kg. Szeretném a hasamat kicsit megformázni. Mit ajánlotok?
- Nagy pocakos Kismamák...