Miért olyan nagy baj, ha egy pasi kicsit kövér, pocakos? (beszélgetés)
Hát izéke,én sem,nálam a pocak nem nyerő..
Áhh,még megtehetem,hogy válogathatok,fiatal vagyok még:D
Látványos neki a hasürege?
húbameg!
A pocak nem lenne nálam kizáró ok, de az elfolyt jabba az bizony nem egy puncimágnes. Aki már csak tükörből látja a himbilimbit, az nem mackós, és nem "kicsit" pocakos alkat, hanem elhízott. Viszont vannak nagydarab , de láthatóan izmos férfiak, pocakkal, azokkal nekem nincs bajom. Szerintem szexi. :)
Bud Spencer már túlzás, és én semmiféle pajeszt nem értékelek, szakállt meg arcszőrt sem, kivéve borosta, már akinek jól áll.
Miért olyan nagy baj, ha egy pasi kicsit kövér, pocakos?
Szerintem a kövér és pocakos kifejezés hallatán a legtöbben arra asszociálnak, hogy "lusta, lomha, körülményes, igénytelen, akaratgyenge, egészségére, jövőjére nem adó, nem tevékeny stb."
Attól még nem biztos, hogy így van persze, de ezek jutnak először eszembe.
A másik dolog meg, hogy egyre több nő ad magára, sportol, okosan eszik, vigyáz arra, ahogy kinéz. Egy csinos, jó alakú nő joggal várja el, hogy a párja is legalább annyit megtegyen a külsejéért, hogy nem hízik el. AZ elhízás egész egyszerűen igénytelenség.
"Aki hagyja szétfolyni a testét, az hagyja szétfolyni az életét is..."
Nem tudom, miért kell védekezni rögtön :)
A zsírpárna, a testen lerakódott zsír neve: háj. Ha becézik, ha nem. Függetlenül a méretétől.
Látom, a hozzászólásom nagyon betalált.
Egyébként igen, a BMI-n rendben van, rendszeresen sportolunk, nem cipelünk hájat sem a hasunkon, sem egyéb testrészeinken, számunkra ez alapvető dolog.
Ezt a bőrredős dumát már elsütötted párszor, és lehet, hogy azt hiszed, hatalmas poént írsz, pedig egyszerűen csak gusztustalan vagy.
Valamint alkalmatlan egy normális párkapcsolatra is, amiben bizony nem csak kockahasúak élnek, és ők meg tudják különböztetni a bőrredőket egymástól minden különösebb figyelem nélkül, na és persze nem csak a saját örömükben gondolkodnak!
További ajánlott fórumok:
- Nem szereti a nagytesó a kicsit
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Szeretem kicsit visszatartani a nagy WC-zést. Olyan jó érzés.
- Középkorú nő vagyok, nem vagyok kövér 52kg. Szeretném a hasamat kicsit megformázni. Mit ajánlotok?
- Nagy pocakos Kismamák...