Miért olvassa a személyes blogom, ha nem akar szóba állni velem? (beszélgetés)
Más fejével nem gondolkozhatsz, azt sem tudhatod mi játszódik le benne. szinte lehetetlen megfejteni a másik embert. Ő dolga, ő terhe.. A te érzelmeid, gondolataid pedig a tiéd, szerintem éppen elég neked ezeket cipelni. Azt mondják a "remény hal meg utoljára". Fel a fejjel...
Ez pedig csak úgy eszembe jutott.. ;)
"A tehetetlen, csüggedt várakozás olyan magatartás, amely semmiféle kontaktust nem képes bekapcsolni. Ennek következtében a gondolatvilág és a lélek frissítő áramok híján sínylődik. A legkedvesebb vendég sem mer belépni hozzád hívás nélkül!"
Igen az érdekes, hogy miért a saját cégéről lép be?
Főleg ő aki elég jól ért a számítógépes rendszerekhez.
Huu sok itt a kérdés.
Köszi, de nem nagy ügy. Csak a statisztikát kell jól
telepíteni, utána abból már mindent kiolvashatsz.
Lebontja időre, íp címre mindenféle rendszerstatisztikára. Nálam a kedves mindig a visszatérő látogatóknál szerepel.
Pont azért raktam statisztikát, hogy pontosan tudjam
ő az. Miért baj ez?
Jó megfogadom a tanácsod, anno se miatta kezdtem
el a blogot, hanem magamért. Úgy gondoltam ez megnyugtat ha kiírom magamból. Aztán rászoktam, hogy sok mindent leírok az életemből.
Faxa csaj :D
Állíts rá egy műholdat is :)
Tulajdonképpen ezen gondolkoztam.
Fordított esetben, ha én léptem volna ki a kapcsolatból, és mással élek boldogan, nem érdekelne
mi van a másikkal. Ezért nem értettem a helyzetet.
Az már más kérdés, hogy én nem vagyok túl a szakításon, és reménykedek.
Mint már írtam nem tévedek. Mióta erre rájöttem tettem a blogra, külön statisztikát. Ebből látom, hogy ö az sőt azt is tudom, hány percet tölt ott.
Van persze más látogató is, de azt látom, hogy véletlenül tévedt oda, mert a gugli keresőjéből jött
és már lép is ki.
Abban viszont igazad lehet, hogy a blog beállításait nem néztem át figyelmesebben, ha gugliból keresőszavakra rám találnak.
Mostanában már inkább kiegyensúlyozottnak, és boldognak írom le magam. Meg inkább a közös kutyusunkról, (aki nálam maradt), írok.
Hátha valami meglágyítja a szívét.
És biztos vagy benne egyáltalán, hogy Ő az?
Lehet csak képzelődsz, és rávetíted valakire.
Ráadásul nem értem miért nem kérdezed meg őt magát. Ha kontaktot cserélt akkor is van olyan csatorna gondolom amin elérheted őt, vagy valamelyik közös ismerősötöket. Lehet az is, hogy tévedsz, és nem ő az. Így meggyőződhetnél. Ha meg tényleg az az illető az sem nagy gáz. Hiszen attól még, hogy nem akar veled élni..., lehet kíváncsi rád. Ez nem bűn. Ha nem bánt meg, nem kommentel, nem zaklat... akkor hagyd rá... egészségére. (Az meg, hogy mit mond egy jós... ugyan már...:S) :)
Várjatok, mielőtt pellengérre állítotok.
Én írtam, hogy nem nyílvánosnak szántam a blogot,
ehhez a blog oldalán be is jelöltem a megfelelő négyzeteket, vagyis nem akartam, hogy a keresőkben
megtalálható legyen. És mégis olvassa.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Miért nem olvassa senki sem a blogomat?
- Egyetemistaként jó ötlet egy egyszemélyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?
- Költöznétek albérletbe egyszemélyes szobába?