Miért mondott ilyent? Valaki érti ezt? (beszélgetés)
Én megkérdezném:mondd már el édes csibém ,mi f..sz bajod van velem?
Vagy törölném iziben ,ne szemetelje tele az oldalamat.
A gyerekvállalás nem vicc, ha az a nő nem tud megfelelő körülményeket biztosítani és jól nevelni a gyermekét, akkor már inkább abortusz.
Persze ez abban az esetben igaz, ha a véleménye helytáll.
Ez meg az elozo forum parhuzamban all?
Valakinek tetszik az uj parra pikelos es feltekenykedos hazas emberi leny esete.
Nem tudom miért mondta. Azóta van neki baja mióta együtt vagyok egy nővel.
Neki is van párja.
JAV.
A csajszi egy tahó. Meg akart sérteni, ne vedd a szivedre, mert egy suttyó. Ilyet jó érzésű ember nem mond, ha csak valamivel a lelkébe.
Arra gondolt, hogy szerencsére te nem fogsz szaporodni.
Szívesen.
Nem tudok másra gondolni, mint hogy kinézett magának, hogy veled lecseréli jelenlegi párját, tett is esetleg erre utaló kijelentéseket, vagy küldött jeleket, de te nem vetted a lapot.
Most nyugtázta, hogy te még éretlen vagy erre a feladatra.
Másra nem tudok gondolni. Ne golyózz rajta, töröld az ismerőseid közül, válogasson, keresgéljen máshol. :)
Még :D
Akkor a teherbe ejtésre. Mindegy. A lényeg, hogy éretlenül és ostobán is lehet bárki szülő.
Gondolom volt valami előzménye, nem csak úgy írta ezeket a semmibe.
Azt jelenti, hogy téged nem tart érettnek a gyerekvállaláshoz, és szerinte szerencsére agyilag sosem fogsz ott tartani.
Ettől mondjuk gyereked lehet. Aggodalomra semmi ok, az ostobaság nem véd a teherbeeséstől.
Meg akart bántani? Lehet szeretett volna tőled valamit, ami nem jött össze.
De ne is foglalkozz vele, aki azt írja, szerencsére, az egy rosszindulatú ember.
Írhatta volna azt is, hogy remélhetőleg megéled te is azt a boldogságot, amit egy gyerek jelent.
Nem ezt tette, felesd el!!
További ajánlott fórumok:
- A páromnak van valakije, amit a legjobb barátja el is mondott nekem
- Akik unják már, a miben milyen károsnak mondott anyag van állandó figyelését
- Mi volt az utolsó mondat vagy cselekedet, amit a párod mondott neked vagy tett érted, és aminek nagyon örültél?
- A jobb kezemen már lassan 1 éve kijött ilyen ekcémának mondott kiütés, hogyan szabadulhatnék meg tőle?
- Kisfiam 15 hónapos és eddig pár szót mondott, de most már csak gagyarászik ez miért van?
- Kerti 3 m-es csúszdalapot szeretnénk vásárolni. Tud valaki segíteni hol tudnánk ilyent olcsón venni? (csak csúszda lap)