Miért leszek feszült és ideges testmozgás/torna után? (tudásbázis)
Miert nincs igazam?
Aki olyanokat ir h utálja magát, annál gondok lehetnek
Köszi a választ!
A zenét is próbáltam már sajnos nem segít, nem oszt, nem szoroz pedig egyébként imádok zenét hallgatni.
Sikerélmény volt amikor rendszeresen mozogtam, hogy formásodtam és jobban bírtam az edzést de valahogy mindig nagyobb a rossz érzés.....
Menthetetlennek érzem magam tényleg.
Én sem de úgy szeretném szeretni!
Egyszer egy évig rendszeresen sportoltam, tök jó alakom volt tőle de ez sem tudott kárpótolni, vagy motiválni, utáltam! Most meg a löttyedt testem utálom:(
Minden normális embernél a mozgás boldogsághormont termel. Úgy látszik én fordítva működök, mert iszonyatosan ideges és feszült leszek utána, rosszabb mint menstruációkor.
Már kiskoromban sem voltam mozgékony, utáltam a fogócskát, bukfencezést, kb mindent.
Persze próbálkoztam már több mindennel, úszás, bicikli, aerobik, futás, zumba, edzőterem, itthoni tornával is próbálkoztam na az hozza ki a legrosszabbat belőlem, szabályosan gyűlölöm magam utána. Jóga, pilates untat és nem is ad ugyanolyan eredményt.
El vagyok keseredve, annyira szeretnék szép formás lenni de így sose leszek (kb. 2-3 kiló feleslegem van). Ti mit tennétek a helyemben, van még valaki aki ilyen szörnyeteg lesz a mozgástól?
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres testmozgással a csinos alakért
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Mit tegyünk, ha idegesebbek vagyunk a kelleténél, pedig semmi okonk a feszültségre?
- Nagyon ideges vagyok és feszült, mit tegyek?
- Koffein túladagolástól feszült, dühös és szomorú leszek. Ma...
- Miért van az hogy akibe beleszerettem, ha meglátom ideges leszek?