Miért kell művi úton befejezni egy terhességet, ha 7-9 hetesen hal el a baba? Amíg nem volt UH addig az ilyesmit fel sem fedezték... (tudásbázis)
Sziasztok.
Sajnos én már nem egyszer átestem ezen a dolgon és én azt mondom ha már gond van akkor fejezzék be az orvosok. Mert elég lelkileg megszenvedni ezt a dolgot nem még a vetélést is átélni mert hidd el nem kellemes.Aki át eset ilyen dolgon tudja miröl beszélek.
Niki..nekem is kezdte megoldani..pont a műtét napján, amikor befeküdtem..aznap reggel véreztem..és görcsöltem..de nagyon..éjjel már folyt minden..mosták fel utánam a padlót..sos műtét volt, mielőtt elvérzem...
Bárcsak magától megoldotta volna a természet..sajnos nálam nem:-(
Meg lehet próbálni, hogy magától megoldódik-e a kérdés, csak jelezni kell, hogy ezt szeretné az illető. Az orvosnak egyszerűbb a műtét, mert akkor egyből pont kerül a mondat végére.
(De egy elhalt embriónál szerintem semmi jelentősége a küretnek, 10 perces művelet vénás kábításban.)
Nekem is volt ilyen..
Megkérdeztem azóta két orvost..és mondta mindkettő, hogy régen is volt..és gyakran..csak nem azonnal..hanem pl 12. héten nem láttak akkora változást..és rá két hétre ott is elvégezték..
és egy idő után úgyis kilöki a szervezet..tehát vérzik az anya..azután is műtét volt..
csak most fejlettebb az orvostudomány..és előbb kiszűrik..de most sem tudják az okot..csak találgatnak..
mert ki kell takarítani a méhet , nekem is volt ilyen sajnos
nehogy vérmérgezés legyen belőle