Miért kedvesebbek, háziasabbak a vidéki nők? (beszélgetés)
Gummi csizma jelenleg nagy reneszancot el a vilag nagy varosaiban.
Virag cserep es a parki föld ami közel van hozzajuk.
De a divat az divat es igy sajnalatos modra a csizmak minden szivarvanyfele szineben nagy viselesnek örvendenek.
Sajnos nehez megmagyarazni hogy mennyire karos de remelhetö hogy ez is csak egy hirtelen divat hulyeseg.
Gondolom, ez az Ostobatelepesi kerület volt.
Hát a 18 kerület az katasztrófa. Tele van nyuggerekkel. Múltkor körbementem motorral a környéken, hátha találok szép csajokat, de senki, szó szerint senki se teszi ki a lábát otthonról. Nyár este.
Nem hiszem, hogy a vidékiek kedvesebbek és háziasabbak lennének.
Régen voltak a pesti bunkók meg a vidéki parasztok. Úgy néz ki ez most már változik, csak mi pestiek maradtunk bunkók. :D
Én nem látom ilyen sötéten a helyzetet. A városi lányok jobban benne vannak az élet sürűjében, ami nekem pl. kell. Vidéken a szórakozás = a kocsma. Nem sértegetés, de láttam.
Én tudom milyen a medencés kerti grillparti, mert nálunk ez megszokott program nyáron, de nem bántom azt akinek esetleg új a téma. Ha fontos az illető, meghívom, ismerje meg ezt a világot. Nem ennek alapján ítélem meg az embert.
Hogy a vidéki élettel nem tudnál mit kezdeni,azt elfogadom.De,hogy a vidéki nővel sem ezt már nem hiszem el.Szerinted milyenek a vidéki nők, mi a baj velük? Mi hiányzik belőlük ami a városi hölgyekben meg van(nem minősíteni akartam).
a 18.kerületben? :))))
na ott vannak igazán érdekes nők..:DD
Hááát én nem tudom, nekem van 6 lány unokatesóm, és ők tök normális nők, sokkal háziasabbak, nem váltogatják a pasijukat.
Tudod, ha életedben egyszer elhagytad volna az áthúzott Budapest táblát, akkor tudnád, hogy kb. 8 millió ember a 10-ből a vidéki alatt mást ért.
mert a ferfiak betortek oket.. :)
ez igaz! mondjuk az sem jó ha kigúvad a szeme. :D
Régen úgy 10 éve csináltuk ezt egy haverommal. 1 nap 10-ből 6 csajszi beszállt a kocsiba, és elvittük egy darabig.:)
Azzal nekem semmi bajom, ha csak rám néz valaki, de ha megbámul, akkor az zavar. Főleg, hogy anyám második férje mindig azt mondta, hogy egy nőt két dolog miatt néznek meg a férfiak: vagy azért mert annyira szép, vagy azért mert olyan rusnya. Hát szép nem vagyok... :D:D
Egyébként vidéken is egyre több lány már hanyagolja a házimunkát. Gondolom nem érint ez a generáció, de a most 12-14 éves vidéki lányokból, aligha lesz házias nő 10-15 év múlva.
naaaa, ez nem igaz! ha te pesti vagy, én vidéki, és jól főzök. és 73 éves sem vagyok, de még 30 se!
a stílusod hülye, ezért nincs nőd.
Én ellenállhatatlan vagyok:D
Elvinnéd vmeddig? Szal, ha felcsípetné magát az út széléről, mint egy ócska qrva, az jó pont lenne?
A fórum címében benne van, hogy vidéki nők. Ezalatt mindenki beleérthető, aki nem pesten él.
az szép lenne..kedvesen mosolyogni és még el is vinné..ne már...nagyon olcsó nő lenne..csak úgy beülni bárki kocsijába...
Lehet helyes, ha nem tud viselkedni. Pl. úgy guvadnak rád a szemei, mintha E.T. kapott volna szorulást... akkor lehet, hogy Te sem szemezgetnél vele :)
ha meg beülne melléd, akkor meg ő lenne az olcsó qrva. döntsétek már el basszus. :D
De miért kell ilyen sztereotípiákat használni? (bunkó pesti, rendes vidéki...?)Nem értem
Most kiváncsivá tettél, hogy milyen lehet a fejedben a "vidéki lány". Gumicsimma meg tehén szag? :)
Nem csak tőlem fordulnak el. Direkt játsszák az eszüket, közben egy buszmegállóban áll 20 percet. Ha kedvesen rámmosolyogna valamelyik, még meg is állnék és elvinném valameddig.
kertvárosi vagyok mint te...a belvárost nem szeretem..éltem ott..nem bírtam...
Szeretnek süteményeket sütni, sokkal barátkozóbbak, nem a lé fontos. Legalábbis a többségüknek. Vannak vidéken is olyan lányok nem mondom, akiknek az számít, hogy milyen kocsid van, de jóval kevesebb mint itt pesten.
pedig helyes pasi tényleg. :)
még szép...utálom ha belebámulnak a fejembe...
További ajánlott fórumok: