Miért kedvesebbek, háziasabbak a vidéki nők? (beszélgetés)
Hidd el hogy akkor pl . mikor varandos voltam mertek hogy menyit mentem fel de azota sem mertem magam , nincsen se merkeg az othonomba es sem mashol nem tamadok ra . Fogyo kurak azt nem is olvasom nem is elek vele ha ehes vagyok eszek ejszaka is . Egesz eletemen at a 36 - 38 illetve S - XS volt a szamom a ruhakban .
Nyaron sokat byciklizek de semi sportot vagy mozgast nem vittem tulzsba , nem voltam seminek sem a rabja . Ez sem jo ha valaki kimondottan szolgal egy ilyen mai trendu eszmet.
Es a mai sajnalatos botox trend egyenesen egy borzalom ! Istenem hogy tudja magat valaki igy leminösitteni hogy ha avval hogy botoxot spriceltett magaba akor mar fiatalab is lesz .
Nem mondod komolyan! A mentalitásod alapján jó ötvenesnek gondoltalak :)))
Nem elég, hogy bámulod a nőket a buszmegállóban, de még sompolyogsz is utánuk?
:DDD
Ha akarsz minden kepen ki jutni es van valami diplomad a pogyaszodban akkor kezdjed kisgyerkenel.
Van egy rokonom ki mernök volt de szinten ezen a szinten kezdte egy par evele ezelött es ma mar dolgozil mind kerti arkitekt a Garden nevu hires kerteszeti rendezvenyben.
Azaz hogy sokan le becsulik a gyereknel a munkat de nagyon jol lehet tanulni naluk uj nyelvet.
Unokam az egyik felig kinai , nem egyszot mar e rövid idö alatt felfogtam töle es nem lassuk egymast minden nap...
Tök igazad van. Sajnos úgy látom az lett a divat, hogy mindenki szép, okos, gazdag, boldog és miegymás akar lenni, de mindezt úgy, hogy ül a fotelban és tonna szám tolja a nasit az arcába (na jó nem mondom, jó az néha) és utána meg sír. Aztán persze mivel mindig annak van igaza, aki sír, ezért jól körbesajnálják és máris meg van az önigazolás. Vagy ha elkezd fogyókúrázni és mozogni, akkor meg azért sajnálják, nem értem én ezt. Pedig most már annyiféle mozgás lehetőség van, hogy nem értem hogy nem találják meg egyesek a nekik megfelelőt. Én találtam és imádom. :)
A kócos hálóinges képet vizualizáltam, szomorú. :(
No tessek es mar rajta vagyunk a faj biologian is ...
No de varjal , tudod az hogy sokszor vannak öröklödesek a harmadik söt negyedik generaciora vissza is kivetve ?
Itt a bökkenö ! hogy az egbe fogod ezt megoldani ?
egy olyan de olyan beltenyesztet egyen szulethetik a vilag szepsegetöl hogu csak almulnal rajta..
Nossza csak a angol Tudorokat nezd meg , Karoly herceg kis tapsi fules genetikai ugra bugra , nem a Diana akkor ki tudja ....
Melyik szerinted a job ? kitenyesztet arisztokrata vagy egy egyszeru elet keresztedösen össze futot ket ember eredmenye ?
Oh.Ebből nekem most az jött le, hogy a genetikai tökéletesség a külsőnkből megítélhető.
A szeplőhöz még hozzátenném, szerintem kedves dolog.
:)
Real woman;)
Meggyözhetelek abba hogy tavi tavkorcsolyazasal meg barmilyen velem fele fiatalt a zsebembe dughatom .
Kor az nem relevant , mi csinaljuk a kort es nem a kor minket .
Vannak sajnalatosan nagyon sokan fiatalok kik eszmeletlenul köverek , amikor avval magyarazazak hogy ök gyereket szultek . Hi hi en meg szinten közlöm hogy gyereket szultem anno es meg mindeg bebizonyosult hogy többet mind ök . Arra jön a nagy csend, mert keptelenelismerni hogy ö zabal ! es mivel mar ferjes assony alhanyagolja magat minden fokon . Kocosan haloingben oda al neki ebedet keszitteni . No ilyenkor melyik ferfi nem csalna meg a kis hazi tundert ? es igaza van , sok nö nagyon valtozik az a bizonyos " igen " utan.
Nagynéném mindig így mondta.77-27.
:D
Pasi feltűnően bámul egy csinos nőt a buszon.
A nő odaszól neki:
- Uram, most már legyen szíves felöltöztetni a szemével, a következőnél leszállok.
További ajánlott fórumok:
- Mivel foglalkoznál fiatal nőként vidéki kisvárosban, faluban?
- A Heim Pál kórházba kell befeküdnöm a 4 hós kisfiammal, aki szopik. Kapok én is mellette egy ágyat? Vidékiek vagyunk, 200 km...
- Nagyvárosi vagy vidéki élet?
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Beszéljünk vidékiesen
- Így ősszel melyik vidéki városba vagy fürdővárosba érdemes elutazni 2 éjszakára?