Miért kedvesebbek, háziasabbak a vidéki nők? (beszélgetés)
Köszi.:)
Értem én.Mint írtam Bp-ről költöztünk ki.
Ahogy írtad, úgy látom neked is az a véleményed, nem a hely számít.Ez így igaz.
Egyet értek azzal amit írsz.
Szerencsére-vagy szerencsétlenségemre, lehetőségem van/volt mind a két életmódot megtapasztalni.
Az biztos, hogy nagyobb a "tér", és a nyugalom vidéken.Aki akar, itt is tud boldogulni, dolgozni.
Sőt! A mostani nehéz gazdasági helyzetben többet ér egy nagy kert, ahol az ember megtermelheti ami neki kell.
még csak most olvasok vissza, de akkor úgy látszik csak bennünket zavar.
:)
Egyébként imádom mikor a vidék mindent jelent:
falut, kisvárost, nagyvárost-igen mindenhol ugyanúgy élnek az emberek, kivéve Budapest.
Ököritófülpösnek, és Győrnek majdhogynem az infrastruktúrája is ugyanaz.
Én soha nem tudnék és most elnézést minden várositól- abban a zajos büdös rohanó városban élni ahol mindenki átgázol a másikon bunkó a másikkal mert nem ér rá, senki nem ismeri a másikat.. Igaz hogy vidéken kevés a lehetőség, de sokkal nyugodtabb az élet.
Nem szeretem soha szídni a városiakat, mert vidékiben is van bőven olyan akit egyáltalán nem tanítottak meg a jó modorra és alapvető kultúrális hiányosságai vannak, ez tény, és tényleg oda vissza alapon létezik kivétel. Mint ahogy Te is írtad a gyerekeid köszönnek.
De számomra a városiak javarésze nem mindenki! de rideg, sokkal stresszesebb, beképzelt, lenézi a vidékit mintha mindenki a trágyát turná és nem tudna 10-ig elszámolni..
Biztos hogy vannak igen elavult vidéki részek is, ahol úgy viselkednek ahogy.. az emberek, de ez városiban is ugyan úgy meg van.
Hülyeség lenne azt feltételezni hogy minden vidéki degenerált alpári IQ bajnok- és ezt természetesen nem rád értem.
Bármiben...értem. Hát én keresztény ember vagyok, és minket arra tanítottak, hogy minden ember egyforma, senki se több kevesebb.
Akikről te beszélsz azok az útszéli trógerek.
Bármiben. Azt nem tudhatod.
Nálam már az is lejáratja magát, aki leszólít az utcán, fel ajánlja, hogy elvisz egy darabon, löki a béna dumát a szép szememről és mosolyomról. Ha szerintem bénák a mozdulatai, stb. Nekem ez 20 évesen is gázos volt.
Ja, most jut eszembe, Pesti vagyok:)))) és bunkó. És persze csak véletlenül vett el egy igen jóképű, jó humorú pasi....
Képzelheted én mennyire sajnálom.
Nem gondolom, hogy mindenhol ilyen, nagyobb településen biztosan jobb.
Ez egy kicsi település, nagyon nagy a "beltenyészet" mindenki mindenkinek a rokona.
Szerencsés vagy, hogy jó helyen élsz.
Az a tapasztalatom, hogy Bp.-en könnyebb beleolvadni a "masszába".
Egyébként vidéken élőknek a városi lányokról van meg a véleményük.Ez fordítva is igaz.
Nem a kinézet miatt. Manapság nem lehet tudni.
Én tuti nem ülnék be senki mellé. Még ismerős mellé is csak akkor ha már láttam, hogy vezet.
További ajánlott fórumok:
- Mivel foglalkoznál fiatal nőként vidéki kisvárosban, faluban?
- A Heim Pál kórházba kell befeküdnöm a 4 hós kisfiammal, aki szopik. Kapok én is mellette egy ágyat? Vidékiek vagyunk, 200 km...
- Nagyvárosi vagy vidéki élet?
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Beszéljünk vidékiesen
- Így ősszel melyik vidéki városba vagy fürdővárosba érdemes elutazni 2 éjszakára?