Miért "jó" az ha valaki állandóan törölteti magát? (beszélgetés)
Szerintem konkrétan ő se nem, na mind1! :)))
Itt aki kófricál, az tuti hogy függő lett! :DDD
Egyszer benne lesz a tévében, hogy a nők többsége a Hoxa miatt hanyagolja a háztartást, a gyerekeket, a férjet...:)))
Amúgy Engem kissé kiakaszt az a tisztes felhasználó, aki hétfőn törölteti magát, szerdán meg itt ficereg.:S
Kicsit meg tudnám tépázni! :D
Igen ,vágom:))))
Na és?Szerintem mindenki személy szerint meg tudja magyarázni miért volt "jó" kilépni,épp akkor ,amikor.
Én azt nem igazán értem ,miért foglalkozik evvel a kérdéssel bárki,vagy miért von le következtetéseket belőle?
Hisz mindenki maga tudja az okát ,amikor megtette,és annak is csak ő tudja miért regelt vissza.
Sokan pl. megrémülnek, ha valaki rosszat mond nekik, vagy más a nézete.
Nem merik megmondani, hogy ő ezt máshogy gondolja.
Így érthető? :)
Nem tom'....
De hogy Én egy idő után be nem engedném! :)))
Pl. szakítunk, kibékülünk...
Ki bírja ezt ép ésszel???
Nagyon díjaznám, ha sok ember bevállalná a dolgait... :S
Nem:))
Csak nem lehet ugyanazon a néven újra regisztrálni.:)
Elég kevés hozzászólásom volt:)
nem igazán szeretek,fel és kitűnni,mostanában vagyok nyitottabb,sokat változtam.....
meg Hoxafüggő lettem:))
Nem szoktam.
Amikor kiregeltem hónapokig voltam általában távol,és be sem néztem .:))
Te nem ,én meg igen.
Szeretek "takarítani".Lehet ez kicsit kényszeres,de az emailjeim ,privijeim is törlöm folyton,hiába van tárhely.
Az életben sem tartok meg semmit ,amire épp nincs szükségem,vagy nem használom.:))
Igen, a többség mindig ezt hiszi-és kb. még aznap vissza jönnek-ennyire nem ismerik magukat?
Én sosem törölném magamat, ha nincs rá idő, vagy nem fontos egyszerűen nem jön ide az ember és kész.
Ööö...meg tudom magyarázni!:DDD
Nálam a cél mindig a távozás volt,és könnyebb volt úgy,ha zárom a "profilomat",mert ugye eléggé függővé tud válni az ember.
Ha nincs profil,nem érez késztetés sem olvasni ,se újra fórumozni,legalábbis egy darabig.:))
Nem rémlik.
:)
Szerintem semmi értelme nincsen abban az esetben, ha a cél a távozás.
Olyanról már hallottam, hogy vkire annyira rászálltak, hogy emiatt váltott nicknevet...
Na és ! Még mindig nem értem!
Idegenek úgysem tudják, hogy ki van a nick mögött,- meg a véleményük sem túlzottan érdekes - a barátainak meg úgyis elmondja az újat, amikor visszajön...tehát totál értelmetlen dolognak tartom.
Ezen már én is gondolkoztam.
Nekem nincs másik nevem, nem is lesz, míg hoxázni fogok.
Minden szavamat amikor leírom, őszintének érzem.
Persze visszaolvasva van amiről azóta változott a véleményem, de akkor és ott azt vélem IGAZNAK.
A konspiráció nem kenyerem!
Lehet, hogy valamikor, valami miatt torkig leszek, akkor nem fogok jönni egy darabig, de töröltetni nem fogom magam, mert ez nekem így "otthonos"
Vannak emberek, akikkel erősen szimpatizálok, vannak, akiket kerülök (mint a való életben is!)nincs energiám ezeket a köröket ismét és ismét lefutni és esetleg magyarázkodni.
De hát nem vagyunk egyformák...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, miért néz egy férfi egy nőt állandóan, ha nem szólítja meg?
- Miért van Vujity Tvrtko fején állandóan sapka?
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?
- Miért törölteti magát valaki folyamatosan, és lép vissza más-más néven?
- Nem lehetne dátummal jelölni, amikor törölnek valakit, vagy törölteti magát?