Miért jó a nagy női mell? (beszélgetés)
Szaisztok.
Ismerem mind a két érzést.Voltam kis mellü, lettem nagy 95-ös. Szülés után vagyok.Mit mondjak én nem szeretem a nagyot hordani.Igaz az utcán sokkal többen figyelnek fel rám, de zavar.
Nehéz, most ejjel nappal melltartót hordok, fáj a hátam.
Ja, a páromnak így tetszik.....
Szerintem egyáltalán ne sajnáld!
Senki szemében nem lennél ettől értékesebb személy, akiében meg igen, annak szemében nem a lényed, hanem a puszta tested lenne értékesebb, ám annak meg nem kívánnál tetszeni, így a kör bezárult!
Inkább hagyd, hogy kiáradjon belőled a valódi, spirituális, érzéki nőiesség, melynek értéke magasan felette áll a ringó dekoltázsének!
Hajrá csajok! ;)
véleményem szerint ha egy nőnek nagy a melle, akkor a pocakjára, már ha van, akkor nem figyel senki a strandon. Ráadásul a dekoltázs akkor szép, ha van mit kipakolnunk.
Sajna nekem nincs mit.
Barátnőm csinálta még régebben suliban, hogy kicsit dekoltáltabb felsőben volt aznap és apróbb betúkkel ráírta a mellére, hogy Szép napot!
erre egy kötekedő tanárunk, akitől amúgy sem áll távol a csajok stírölése beszólt, hogy hát a hölgy meg lehetne kicsit udvariasabb blablabla, de ha egy -jó napotot- nem tudott mondani, legalább kiírta magára. erre a lány, tudja tanárúr, ha már így bírál, ön sem a megfelelő helyen felejtette a szemeit.. (mert a felírás nem éppen óriás betűkkel történt) :o)
Persze Myly, az 50 kilóddal. :P
Én is trampli vagyok, mint kiderült, valamint öltözködni sem tudok. :)
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Ki szereti az eredeti nagy melleket?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?