Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté (beszélgetés)
Mo. fele úgy sacc.
:)
ezekbe a kapcsolatokba amikről írtam szerintem nem is szokták belekeverni mert kimondatlanul tudják, hogy melyik fél az okosabb, illetve melyiknek kell okosabbnak lenni (többnyire a férfinak).
A gond akkor van ha az egyik vagy mindkét fél csak hiszi, hogy milyen okos, és ezt állandóan bizonygatni akarja.
:)
Ja, hogy neked azt mondják, hogy buta?
Vagy nem értem.
Hát igen, ez is igaz, de ha mindenki ezt mondja, akkor lehet benne valami kapcsolódás, mármint, hogy mi nem tetszett neki.
Nem?
Elvileg erre tippelnék én is, de nem biztos. Azért kéne látni :O)))
Fel kellene venni videóra :O))
(csak az elejére gondolok, na) :O)))
Na igen.
Egyébként ahogy gondolkozom, hogy egy kezdeti kapcsolatban milyen formában lehet kiábrándító, ha egy nő a randi után úgy értékeli, hogy a pasinak túl okos volt, akkor azt tudom elképzelni, hogy esetleg a nő produkálja magát és mutatja, hogy milyen okos.
Ha szimplán okos, akkor miért lenne az gond a pasinak? Ha nagyon csillogtat, az lehet zavaró, mert akkor (ahogy írtam az előbb is) magával van elfoglalva.
Meg kellene nézni ezeket a randikat. Szerintem kiderülne, hogy hol a bibi.
Persze lehet, hogy nincs bibi, de ha valami sokszor fordul elő, akkor az a tapasztalatom, hogy van bibi.
Hát általában jó ha a pasi és a nő is érezheti, hogy a férfi irányíthat.
De ez nem jelenti, hogy mindig a pasi irányítson és azt se, hogy a nő a férfi nélkül összeessen :O)))
Igen, ez a helyes megoldás :O)
(a rejtett találos kérdésre)
Bár a kicsit tapasztalatlanabb nő még működik, mert felnéz a pasira és a pasi férfinek érzi magát mellette.
Bár ez nem hangzik mindenkinek jól, de attól még energiában működik.
És elég jól :O))
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?