Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté (beszélgetés)
Nem értem:
Te most független szeretnél maradni?
Szent meggyőződésem,hogy ketten választanak és azt hívják kapcsolatnak:-)
Azzal egyetértek,hogy most egy kicsit a nemek közötti különbség eltörpül.....de nem minden esetben és nem mindenkire kiterjedően...vannak még NŐK és FÉRFIAK :-)))
Épp azt beszéltük, hogy a férfié a döntés, nem a nőé! Egy párkapcsolatban a férfi viselje a nadrágot! Ehhez viszont a nőnek rá kell bíznia magát!
Ha független akarok lenni, akkor nem bízom magam senkire, megyek a fejem után! De ha összekötöm az életemet valakivel, és az férfi, akkor bizony nem tehetem ugyanazt, mint előtte! Milyen kapcsolat lenne az, amiben mindenki megy a feje után?
Van amiben megbízható valaki, van amiben nem. Rábízhatom a pénzügyeket, mert látom, hogy abban nem felelőtlen, ezt hamar le lehet szűrni. De azt, hogy hűséges lesz, azt nem lehet leszűrni elsőre.
Sőt, még a legvégén is kételkedik az ember..
Baseball sapka? Ne viccelj ..... az orákulum mindent lát ..... :o))))))))
Szóval erre ne nagyon vegyél mérget .... :o)))))))))
Csakhogy baseball sapka alá rejtem, amire az lesz írva, hogy hajrá Zizi és Edi :O))))))))
És végetek van :O))))
Mert a párkapcsolati nehézségek onnan indulnak.
A jó, az mit jelent. Persze ha nem szeretnéd fórumon, akkor ne, csak szülőknél érdemes lenne kezdeni szerintem.
jó.
miért?
:DDDDDDDDD
Na,te meg se szólalj,neked legalább üveg poharat ígért...én csak papírt kapok!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg kikukázott félliteres kólás pohárral,meg szívószállal?
:DDDDDDDDDDDDD
Menj már ,doki!:O))))
Hagyjál!:DDDDDDDDDDDD
Nyertél...legyen...akkor nem lehet tudni előre...
persze szerintem lehet sejteni,csak sokan nem tudják mire kell figyelni,és sokan azt sem hogy kell figyelni,talán pont azért amit írtál...vagy irtatok...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?