Miért félnek a férfiak a "jó nőktől"? (beszélgetés)
De lehet,hogy egy nem szép és nem csinos nő soha nem mondaná egy "jó nőre",hogy jó nő. Persze tudja ő,hogy a nyomába sem ér.
Jó példa erre egy munkahely ahol együtt kell dolgozni néhány nőnek összezárva.
Mindig a "jó nő" szívja meg mert a többiek kiközösítik,mert féltékenyek rá.
Mondjuk nekem a külcsínt megelőzi a belbecs értékrendileg. :D
Szóval defektes vagyok:)
Pontosan ezt regéltem. Minden férfi mást, és mást. Éppen emiatt nem jelenthetjük ki általánosságban, hogy objekítve ilyen vagy olyan a "jó nő."
Ezt senki sem tudhatja. Minden férfinek más. Oh de nehéz ezt megérteni...megyek futni.
»Van, aki mindenki szerint "jó nő."«
Nincs. Ne kerekítsünk már, ha lehet.
Jaja, vannak ilyen bátor versenyzők :)
Akkor ebben megegyezhetünk. Van, aki mindenki szerint "jó nő." Ő az "objektíve JÓ NŐ", így kell definiálni. :)
ugye?
De van, aki mindenki szerint jó nő, csak erős.
A legcsúnyább (tudom, kinek mi, de...)pasi se fél semmitől, olyan önbizalma van...lesz, ami lesz alapon bepróbálkoznak bárkinél sokan.
A pasijának ő a jó nő. És így szép az élet. Sokan vagyunk sokfélék, alkatra, színskálára, személyiségre. És biztos, hogy mindenkinek meg van párja, akinek ő a legjobb, legszebb. Esetleg az elálló füleivel, csámpás lábaival, súlyfeleslegével.
Meg a kisugárzása miatt.
Ha valaki kedves, barátságos, nyitott, legyen akár szépségkirálynő, akkor sem félnek tőle a pasik.
nah, látod...rá is jöttél, mi a baj :D
Van amúgy viselkedésre (is, most a frufru lágyítja) elég férfias ismerősöm, mégis van egy (fura) pasija. Úgy is megy, mint egy pasi. Meg nem is jó nő, mégse félt tőle ez a bátor lovag. A többi lehet :)
Szerintem ez sem igaz:D
Én elég kemény és határozott vagyok, de sosem zavarta/zavarja a pasikat. Igaz, én nem vagyok szép:D
A jó nő erős? :O
HHEE? :O
Taszít, amikor valaki ilyet ír magáról, hogy "fantasztikus nő, és nagyon szép" még akkor is, ha ezeket úgy írja le, hogy más szájába adja, mondván, másnak ez a véleménye.
Rám is mondtak már csodálatos dolgokat, de az nem jelent semmit. Pláne nem hangoztatom.
És a feltett kérdés is milyen már... a jó nőktől... mert ő a ún.- jó nő... mi ez a beskatulyázás? Ebből következően az a típus a jó nő, amibe beletartozik...
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- Miért félnek a férfiak az apaságtól? Talán önzőbbek, mint mi nők?
- Mi az amitől a legjobban félnek a férfiak?
- Vannak olyan férfiak, akik nem veszik a nőktől kapott "jeleket"? :)
- Valentino Valentina parfümről vélemények? Férfiaktól-nőktől egyaránt! :)