Miért félnek a férfiak a "jó nőktől"? (beszélgetés)
Én se értem. akkora önbizalma van a nagy hasú, hátukon dzsungelt viselő férfiaknak is, hogy ezt nem értem.
Engem is megtalált mindig fb-on minden fura alak. Jó, hát nem vagyok egy világsztár bombanő, de akkor is jó voltam hozzájuk. De azért próbálkoznak...
igen, ez egy sima lekoptató szöveg ;)
a FÉRFIAK picit se félnek a jó nőktől, sőt vadásznak rájuk.
én nem látom a képeken a fórumindítót, csak a hasáról képeket.
amúgy sztem nincs olyan, hogy félnek a jó nőtől. eleve mindenki mást lát szépnek, és akit vonzónak találunk, attól akarunk többet.
Nem tudom, de én az ilyen "szép és fantasztikus nő vagy" dumától agyf.szt kapnék...
Szerinted komolyan mondják? Mitől félnének?
Sziasztok!
Mind a nőket, mind a pasikat egyénileg szubjektíven ítéljük meg, az elvárásainkhoz mérten. Nem lesz egy nő mindenkinek egységesen szimpatikus, kellemes és jó társaság.
A külső csak része az egésznek. S aki csak külső alapján ítél meg valakit az vessen magára, mert az karban tartható, de idővel változik, bármit is tesz ellene. Belső értéktől lesz valaki igazán fontos. Lehet a mai világban több nő van mint pasi és ennek fényében nem lesz minden nőnek párja. Ezt vagy elfogadják vagy nem. A mindennapok skatulyázása nem segít.
Angel,
ismerkedni szeretnél vagy párt találni. A kettő nem zárja ki egymást, de nem is fedi. Gondold át újra milyen pasival szeretnél megismerkedni.
Hát nem tudom...Én tuti irigy vagyok, de sem szépnek, sem jó nőnek nem látlak.
De elnézést! Nem azt mondom, hogy csúnya vagy, stb. Csak semmi olyan, ami miatt a férfiak ilyet mondanának.
Lehet, hogy a jellemeddel van valami gond, azért koptatnak le?
De ne aggódj! Ez is sikerülni fog, ahogy a fogyásod! Gratulálok! Ilyen nagy hasi műtétbe én tuti nem vágtam volna bele. Bátor is vagy!
Azt gondolom, hogy nem azokkal találkoztál, akiknek kellett volna. Egy jó pasi nem ijed meg egy jó nőtől, egy erős jellemű nőtől, sőt!
Nyugi! Majd jón, aki neked kell.
Kockázat nélkül nincs siker.
Nagy kockázat esetén pedig a siker is nagyobb lehet.
És ha tényleg nagy a kihívás, erős a vonzalom, feltétlenül megéri kockáztatni!
Na látod, ez így valahogy nem stimmel.
Nem tartod magad jó nőnek?
Én pl. jó nőnek tartom magam, úgy is, hogy jócskán lefogyhatnék. Attól még jó nő vagyok, szerintem.
Ezek a pasik azt mondták neked, hogy szép vagy. Nyilván az is vagy, de nem érzik azt a nőies energiát, ami miatt rögtön rádhajtatnának, ezért hárítanak azzal, hogy túl szép vagy. Ha tisztában lennél a saját nőiességeddel és a nőies energiákat jobban élnéd - befogadás, lágyság, odaadás stb. - nem ezt mondanák, hanem udvarolnának. Már amelyik mer. Na igen, ehhez is kettő kell, mert ha a férfi nem meri férfinak érezni magát, nem fog közeledni a nőhöz. De pont attól meri majd annak érezni magát, ha olyan nőt lát, aki erős is, igen, meg nőies is és vonzó.
Én a másik oldalról szólalnék meg, mint nem olyan erős nő :D Bár nem értem, miért van macskakörömbe a "jónő" a címben, mert így pont az ellentétét jelenti
Nekem személyes tapasztalatom az volt, hogy velem nem mismásoltak, nem is tiszteltek, mentek tovább, és kihívásnak tartották, hogy egy jó nőért harcolhattak. Nem érzékeltem, hogy félnének, sőt, évezték, hogy tudnak kicsit harcolni, mert amúgy a pasik imádják az önbizalommal teli nőket, azokra nagyon másznak.
Ja a csípősségre, meg a odamondom stílussal azért vegyetek vissza, mert az tényleg lohasztó egy idő után, mert megunják, és akkor visszatérnek hozzánk :DDD
Erős jellem?
Erős testalkat?
Erős fizikum?
Erős Pista?
Melyik?
Nah, szóval, akkor erős vagy.
Ez zavarja őket. hm?
Akkor pedig nem értem a kérdést. :))
Nem a jó nőtől, hanem a visszautasítástól félnek. Tartanak attól, ha egy csinos nő azt mondja nekik, hogy bocs de nem vagy az esetem. Ez sokkal nagyobb érvágás számukra, mintha egy átlagos lány mondaná nekik.
Én sem mertem ezzel az ábrázattal sosem udvarolni Amidala hercegnőnek.
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- Miért félnek a férfiak az apaságtól? Talán önzőbbek, mint mi nők?
- Mi az amitől a legjobban félnek a férfiak?
- Vannak olyan férfiak, akik nem veszik a nőktől kapott "jeleket"? :)
- Valentino Valentina parfümről vélemények? Férfiaktól-nőktől egyaránt! :)