Miért csak szexkapcsolatot akar a férfiak többsége? (beszélgetés)
Én is szorítok!
Én meg leírom unokahugi első barátjának a dumáját:
(20 éves a lány, komoly, intelligens, csinos)
A duma 3 hónap járás után:
Mivel első voltam neked, ezért majd úgyis ki akarod próbálni mással.
Elvégzed az egyetemet, más körökben fogsz mozogni, mint én.
Kb. hasonló, mint anno minket azzal koptattak le, hogy "jobbat érdemelsz".
Szerintem a férfiak sem csak manapság adnak magukra. Én ismerek több idősebb (nem húszon éves) férfit, akik mindig igényesek voltak a külsejükre és a jellemükre is. És ha megfigyeled, akkor a férfiak pont annyit várnak el a nőtől, amit ők maguk is megtesznek magukért.
Egy intelligens férfi nem fog összeállni egy olyan nővel, akinek kiáll a kapanyél a szájából (és most nem a tájszólásra gondolok).
Nem várják el:D
Én sok férfival beszélgetek erről. Férfival és nem pasival. És egyik sem azt várja el, hogy szupermodellnek nézzen ki a nő. A férfiaknak bőven elég, ha egy nő nem igénytelen, nem nyafog, nem telepszik rájuk.
Persze van akiknek pl. Kelemen Annácska tetszik, ismerek ilyet, de az ő felesége sem úgy néz ki:D, hanem úgy mint egy átlagos nő, és nem cserélné le Annácskára.
A férfiak többségénél én azt veszem észre, hogy nem azért nézi meg pl. az Annácska kinézetű lányokat, mert tetszik nekik. Ja, és a férfiak nem fognak mérleggel futkosni a nők után, mert nem csak a 45 kg-os nőt tartják csinosnak, hanem pl. nagyon tetszik nekik Palvin Barbi is, akire most sok nő azt mondja, hogy kövér.:DDD
Szerintem bármely kapcsolat túlságosan bonyolult és soktényezős ahhoz, hogy ilyen egyértelmű, leegyszerűsített tanácsokat lehessen osztogatni velük kapcsolatban. A nyíltsággal viszont egyetértek, csak akkor ez ne csak a szexualitással, hanem az egymáshoz való viszonyulás, az egymásra való "tekintés" minden más szintjén is nyilvánuljon meg, kínosan ügyelve arra, hogy a lehető legtöbb információt osszuk meg a másikkal (mivel kétszereplős történetről van szó ugye), de maximálisan figyelembe véve azt, hogy a másiknak is van emberi méltósága.
Itt persze közrejátszik az is, hogy szexuális alapon való birtoklásra, vagy örömteli együtt tevékenykedésre való törekvésről van-e szó.
Ez nem jó tanács, hanem tapasztalat.
Nem neked.
Általában azoknak, akik nem kérik ki maguknak, ha bizonyos dolgokról nyiltabban lehet beszélni.
Bocs a prűdebbektől.
Pontosan...:)
"nahh, ez is csak szexet akar(t)"
Egyébként, persze akinek ez fontos, az igenis a szimpátia elejére tegye a testi megismerést. Többet elárul a másikról, mint három este színházba látogatás :)
A férfi bepróbálkozik... vak tyúk is talál...
Akire fel-, aki meg-, a többit meg futtában.
Nincs olyan, hogy "a nők", ezért így ez egy hülye kérdés. Individuumok vannak, emiatt a kérdésedre mindenki mást mondana.
Az általánosítás a szellemileg visszamaradottak egyébként abszolúte nem is működő módszere az élet "törvényszerűségeinek" a "megismerésére".
Volt munkahelyem, ahol közel 500 férfi dolgozott.
Soha senki nem mondta, hogy fogyjak le, varrassak hajat, töltessem fel a számat, legyen nagyobb a mellem, a fenekem nem elég gömbölyû, zsírt szívassak le, stb.
Nem pont ezt mondtam...
Sokszor nem a nők felszínesek, hanem a férfiaknak kevesebb az igényük a romantikus dolgokra.
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?
- Ha tudok tenni valamit, mit tehetnék, hogy ne szexkapcsolatot akarjon csak?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexkapcsolatot, barátság extrákkal akar egy lánytól, miközben tetszik neki külsőleg és belsőleg is?
- Miért nem lehet a férfiak többségével az érzéseinkről...
- Csak szexkapcsolat? Érdemes belemenni? Lehet belőle több?