Most ami nekem gyanús hogy néztem a csajnak az adatlapját és új borító képet rakott ki. Egy verset ami arról szól hogy az élete szép és milyen jó és boldog ezen a világon. Lehet összejött a pasival?
Nem rohanok be csak onnan figyelem majd. Esetleg a kijáratnál lesz valami dolgom mikor már tudom hogy majd jön kifelé :D És véletlenül összetalálkozom vele.
Képzeljétek azt hallottam hogy a pasi holnap valami foci meccsen fog játszani és pontosan tudom is hogy van az a hely. Szerintetek az milyen lenne ha véletlenül pont arra járnék mintha csak úgy kimentem volna én is? :D És összefutok vele.
Egyik nap ott volt a pasi látogatóba és bement az ebédlőbe azzal a másik csajjal. Nem aki a barátnője volt hanem a másikkal. És hallgatóztam hogy mit beszélgetnek. És a csaj nem valami bőbeszédű de amit észre vettem hogy viccelődtek de a pasi nem talált valami szót és a csaj meg rávágta és nagyot kacagott rajta a pasi. És az jutott eszembe hogy ez vajon számít-e hogymeg tudja nevettetni meg kiegészíti a hülyeségben.