Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz? (beszélgetés)
Nincs és:-)))
Csak eszembe jutott.
Ez oké. De engem az érdekel, hogy miért nem:-)
Általában a miért vagy a miért nem érdekel?
Kicsit bonyi...
Anyucis kapcsolat sosem fog működni jól hosszútávon.
:)
Szia!
Egyetértünk. Magamról mégsem tudom elképzelni, hogy 20-on plussz férfival éljek (egyelőre:-))))
Elgondolkodtam, amiket írtál. Felvetődött egy kérdés, persze nem csak Hozzád: az anyucit kereső fiúkról. Meddig hagyja működni az ilyen kapcsolatot a valódi anyuci? Persze lehet, hogy egy új fórumot kéne indítanunk erről. Kicsit más atéma.
Szép napot Nektek!
Egyetértek.
......akkor is ha ugyanolyan neműek.
több oka is lehet, hogy miért vonzódnak az idősebb nőkhöz. az egyik az, amikor annyira szeretik az anyjukat, hogy az egy ideális nő képét testesíti, jeleníti meg, és pont emiatt választ idősebb párt magának a fiú, mert ugyanazt az érzést várja el a jövendőbelijétől mint az anyucitól. és ezek a fiúk az érettséget is igénylik, tehát sokszor nem tudják megértetni magukat a fiatal lánykákkal, vagy nem érdekli őket az, ami egy fiatal csajt leköt. egy idősebb hölggyel mindent meg lehet dumizni, lehet rá számítani, olyan anyáskodást kap tőle egy fiatal pasi.
a másik ok pedig az, ha a szexben olyasmit akar kapni, amit egy fiataltól nemigazán, vagy nem úgy kap meg. és itt nem is mindig a testiség játszik szerepet, sokszor még érzelmekben is tartalmasabbat élhetnek meg. de vannak konkrétan komoly gondolkodású fiúk, akik komolyabb barátnőt akarnak, mert mások az igényeik.
Ezt neked kell elvegezni !
Szolj a temahoz es ahhoz aki beszelgetni akar veled , ne azokba köss akik nem tulajdonitanak neked semmit !
Tényleg úgy gondolod, hogy ezt kell csinálnod ezen a fórumon? Nemrég még egyetértettél, hogy csak arról legyen szó, ami a topic cím.
Próbáld megállni.
Mar megint elengedted a fantaziadat es kepzelödsz ! A sajat allapotodat probalod masokra ravetiteni ! Ha felvagy pörögve ,pörögj tovabb szerintem , majd csak hasra esel :)
Ha van kiadnivalod akkor menj pszichologushoz az majd segit a problemadon , mert hogy valami gondod van az biztos es sem en , sem mas itt nem tud rajtad segiteni :)
Azt várom, hogy kifuttasd magad. Látom nagyon fel vagy pörögve.
Add ki magadból. Könnyebb lesz utána. :)
Ez itt a nagy kerdes ! ?
Meddig kivanod uzni "kedveskedö" jatekaidat ?
Még valami?
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Mi vonzza a férfiakat a hoxa portálra?