Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi voltam az előző életemben? (beszélgetés)
Hát azt jó lenne tudni, fogalmam sincs.
Egy jós, vagy a bánatom tudja ki volt valójában egy cimborám régi csaja, ő mondott egy két dolgot amiért hiszek neki!
Első három alkalommal elküldött, hogy vegyek kaparós sorsjegyet!
Eredmény sorban: 500, 5000 és 50000 ft.
Később beszélgettünk előző életekről,
azt mondta szerencsés vagyok, mert csak egy lefosott kilométerkő voltam!!!
Hát ez igaz lehet, mert most se érzem magam másképp!
Mindenki királylány meg királyfi.
Legalább a krokogyil húst megkóstolhattad volna ... pfff 😂
Én meg ott voltam régész:)
Nem, én egy kicsit arrébb. Nyugat-Ausztráliában. Kengurukkal háltam, teveszart ettem. :D Ez úgy rémlik egyébként. :D
Mindketten papok voltatok?:)))
Észak-Angliában? Mert én is, csak 1050 körül. 😀
Megvan, azt írja a mágilya hogy nő voltam. 900 körül. Papnő.
Meg azt is hogy tele voltam kiváncsisággal, meg leleménnyel. Tehetségem volt a drámához meg a színészethez, de nem biztos hogy tudtam vele élni.
Aztán meg azt is higgyek magamban meg abban is ami nem kézzelfogható. El kell felejtenem a lábtörlő effektust ezek szerint. Pedig már úgy beleéltem magam. :D
Legtöbbször tudom h mikor kell befogni a pofám, most pl. jobb ha igen.
Ott a linken belül 😂😂 hát ezt nem hiszem el 😂😂😂
Mondom én hogy lábtörlő voltam. Hova az anyám kínjába írjam be, google-be vagy ide? :D
Kééész 😂😂😂😂
Előző élet kalkulátor. Ezt írd be. Aztán a születési időt 😂
Majd Ildi felfedez magának, előbb-utóbb. :D
Hol van ez a kalkulátor lányok, én nem találok ilyet.
Mindent elhiszek úgy ahogyan előadtad, azért mert van már 4-perce is h regisztráltál.
Engem az okos telón is ugyanazok a marhák hívnak.
Ne higgy senkinek, csak magadnak :) ha felfedező, akkor az :)) a kalkulátor csináló nyaljon sót 😀
Angyal voltam már akkor is, az is maradtam, de vannak akik még nem fedezték fel.
Akkor lőttek a felfedező egykori karrieremnek:D
A kalkulátor azt írja, hogy ne vegyem komolyan, mert ez csak egy játék.
Én szerintem egy lábtörlő voltam. Valakinek a lábtörlője. De egy vonzó lábtörlő. :D
engem nem erdekel ez,ami elmult elmult,a jelenben elek s ez erdekel.
További ajánlott fórumok: