Mi voltam az előző életemben? (beszélgetés)
Vagy sárkány, ki tudja...
kutya biztosan nem, azoktól minden méretben tartok. Talán cica. Bújni szeretek:)))
Én állítólag,kutya.Lehet,hogy azért szeretem ennyire őket?
Nem tudom mi voltam, de lehet, hogy kezdek kíváncsi lenni rá.
én állítólag hosszú nyakú mártogató ló (ezt mág ált. iskolában számította ki vmelyik oszt.társam...)
Ez úgy volt, hogy meditáción keresztül, én láttam saját magam az előző életemben.
Én az előző életemben edző voltam, de nagyon uncsi volt. Állandóan izzadt emberek szagát kellett szívnom, és a nyögésiket hallgatni.
No igen, ezért nehéz ez...ki tudja nekem mit mondanának:)
Hat eleg muris, sokan orommel vennek, ha a kovetkezo eletukben forditva lenne a szereposztas :)
De csináltunk feloldó meditációt, bár azóta se változott semmi. Én azért 100%-ig nem vagyok biztos benne, hogy ez tényleg így van, de ez jött ki.
Nem meséltem el neki..:)) Úgy adja vissza, hogy szexuális problémáink vannak, keveset vagyunk együtt úgy, gyors..stb... és állítólag ezért.
Vajon hogy fogja ezt visszaadni a mostani eletetekben?
Ezt el is mesélted neki?:)
Én állítólag előző életemben is együtt voltam a pasimmal, tehát karmikus a kapcsolatunk. Akkor én voltam a férfi, ő meg a nő! :))
És gonosz férfi voltam, bántalmaztam, és megöltem őt...:((( és ezért fél ő most tőlem.
Elárulod ennek a könyvnek a cimét?
Zsó001 szedjük össze a bátorságunkat, és egyszer menjünk el együtt:-)
Én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy ha volt előző életem (tehát a reinkarnáció tényleg leétezik), akkor mi voltam, vagy ki?
Egy könyv íródott erről a témáról és ki lehet vele számolni, hogy mik voltunk az előző létünkben és hogy mennyi ideig ,,pihentünk" a ,,semmiben".
Én valamilyen fa voltam elvileg, Balkánon. (Persze vallások, filozófiai nézetekről hallottam, amik azt vallják, hogy lépcsófokról, lépcsőfokra haladunk. Ezek alapján ez most hülyeség, mert fából ember...)
Az biztos, hogy a téma nagyon érdekes és engem is nagyon érdekel.
Még nincs itt az ideje, hogy megtudjam.
Én nem inogtam meg, csak nem tudom mennyi VALÓBAN az alapja
Húú na ez kezd egyre jobban érdekelni:-)
De ugyanakkor kicsit meginogtam :-)
Ti hogy vagytok vele?
HU, ez egyre érdekesebb...
nem enged olyan dolgokat látni amit nem tudsz feldolgozni akkor abban a pillanatban. ez egy módszer a ** keretein belűl. lehet finoman láttatni. a fájdalmat se éled meg, se a lelkit, se a testit. (hipnózisban igen) sokminden van amit nem értünk most de majd érteni fogunk ha haladunk az utankon.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Értem, nem akarok én kötekedni, csak pl. ezt hogy lehet "finoman" láttatni?:)
Vagy nem ezt, de akkor, ami negatív (mert ugye a pozitív dolog nem terhel meg lelkileg( vagy nem annyira)
nem engedi látni amit nem láthatsz
Ja értem.
Akkor nem annyira vészes.
levéd a módszer, csak azt mutatja meg, amit most fel tudsz dolgozni!!!!
S ha kiderül, hogy pl. gyilkos voltam?
Azért hatással van a későbbi életedre ez szerintem...
Küldtem a választ. Egyébként köszi!
További ajánlott fórumok: