Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál? (beszélgetés)
Boróka
Jefte, Jevgenyij
Az összes Fanni szőke, akivel valaha találkoztam.
több fórumon leirtam már, de idekivánkozik :
Kolompár Nebojsza
Női névben a Vincencia.
Férfiban talán az Edwin.
Rendben.
Bár amennyire lehet, kerülni foglak...
Oké.
Más óhaj-sóhaj?
ne offoljál már szét minden fórumot légyszi a linkeiddel :D
tudjuk hogy ügyes vagy már bemutatkoztál :D
Jajj!:)
Az Áfonya még csak-csak,de a Borz...
Lehet, hogy akkor ugyanaz az ismerősünk.:) A sok Gabi ismimből 2 nagyon magas.:)
Köszönöm a napocskát.:) 21 fok, de jó lenne..:)
Bár 31 még sokkal jobb.:) Nem sajnálnám, ha többet nem látnék havat.
Nekem két Gabi ismerősöm van, az egyik nagyon magas vékony lány, a másik molett.
Küldtem egy napocskát is Neked :)
Én most a havat várom, mert összebarátkoztam az egyik közösségi oldalon egy mexikói lánnyal és megért, hogy küldjek neki képet róla, mert nála nincs ilyen .Kb 1,5 hete írta, hogy nála 21 C van. Ezért várom csak ,különben nem szeretem annyira a havat.
A Mónika jó példa.., szintén típusos nálam. Egy a volt főnöknőm, egy az unokatesóm volt barátnője, egy a barátnőm nővére, és egy volt osztálytársnőm is Mónika. Ebből csak a barátnőm nővére vékony, az összes többi "galuska" alkat, nem kövér , hanem .., nincs jobb szó rá, mint galuska..:) Mert pl. nem minden molett ember galuska is egyben, van aki "alakos" molettként is. A galuska viszont annyi, hogy egyáltalán nem tónusos, csak ,mintha tésztából lenne gyúrva.
Az ellenpélda pedig a Gabriella, van /..számolok../6 Gabi ismerősöm, mind vékony.
Ja, köszi az esernyőt..:) Napnak jobban örültem volna.:D Ha kisütne, úgy értem..:)
Nálam nem típusos! A bátyám volt osztálytársnője 100 kg felett az tuti a másik lány vékonyka sőt még egy Melindát ismerek ő csont és bőr szó szerint, de azért ,mert tejcukor érzékeny. Szóval betegség miatt, több Melinda nem jut eszembe. Barbiból csak az unokatesóm vékony akit ismerek ő sem az a túl sovány. A többiek nem vékony testalkatúak. Mónikából is ismerek vékony lányt, de a volt főnököm pl 100 kg feletti.
Hát az idő miatt gondoltam esernyőre :D
Elhiszem.., akkor nálad nem ennyire "típusos" ez a jelenség.:)
Mondjuk kinek mi a szép..:)
Mert pl. pont itt a Hoxán mikor linkeltek a csajok szerintük jó pasikat, csak hüledeztem, hogy komolyan ezek tetszenek nekik??..:D Pl. ma beszéltük itthon, hogy nem értem, hogy a környezetemben miért tartja rondának Ördög N.-át minden pasi.Szerintem egyált.nem ronda.
Az én Melinda ismerőseim mind 100 kg. felettiek, a Barbik pedig 50 kiló alattiak. Egyikről konkrétan tudom, hogy 47 kg.
Miért küldtél esernyőt? :D
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Híres magyarok teljes névvel, de a keresztnevük ABC-ben
- Milyen furcsa keresztnevekkel találkoztatok eddig?