Mi vár minket a halál után? (beszélgetés)
Nem úgy van, hiszen fogalmuk sincs mi van rajtuk kívül, így kitalálnak mindenféle légbőlkapott elméletet.
Néhányan viszont azt mondják, hogy fogalmunk sincs mi van rajtunk kívül, nézzük csak meg!
Elképzeltem hogy a vírusok is így civakodnak a számítógépeiken keresztül, azon, hogy van-e élet a világon rajtuk kívül. :D Az egyik szerint létezik EMBER, a másik szerint nem, mert nem látja és nincs rá bizonyítéka. A harmadik meg nem az EMBERben hanem a KUTYÁban hisz, de bizonyítani ő sem tudja, csak gondolja hogy létezik....
Bocsi, csak elkalandoztam. :D
Ne kezd ezt a kreacionista dumát...:P
:DDDDDDD
;)
"az első ember által mesterségesen létrehozott életforma"
Mhiről bessszélsz?:DDD
Óvasd mán el még egyszer,aztán ne túlozzunk,ne túlozzunk kéremszépen...
"egy >>részben<< már mesterséges sejt létrehozásában. A szakemberek egy úgynevezett mikoplazma baktérium (Mycoplasma mycoides) mesterséges úton "összeszerelt" genetikai állományát ültették át egy másik élő baktériumba."
1.az életforma adott volt
2.csupán mi lemásoltuk nagy nehezen,hát ettől már a sejtjeink is jobbak,ha arról van szó...:P
3.már egy meglévő életbe ültettük be
Na.Most már vagyunk olyan jók,mint a vírusok!Sőt!Utolértük saját sejtjeinket is!!!Nagy lépés volt ez egy embernek,de kis lépés az emberiségnek...:P
:DDDDDDDDDDDDDD
Nekem meg megvan a véleményem az indexről és mellette pl. az fn-ről,a nyest-ről,múltkor-ról és még sorolhatnám!
Egyébként az ufo magazin is nyilván abból él,amiből a többi újság:kitalált dolgokkal ír tele x oldalt és jópénzért eladja a népnek:).A HVG-ben is írnak rendszeresen hajmeresztő butaságokat....Minden esetben nekünk magunknak kell eldönteni,hogy mi az,amit elhiszünk a sok-sok maszlag közül:).
Ezt az "életrő" dolgot most némileg megcáfolta a tudomány, az első ember által mesterségesen létrehozott életforma is működik:
Sziasztok!
Érdekeseket irtok.
Megfogott a dologgal kapcsolatos elgondolásotok.
Az én világnézetem szerint.
A szellemtárgyakat csak szellemi lények mozgatják, az nem tud magától mozogni.Mókás nem?:)
A holtak vagy szellemek várakoznak a megszületendő testekre, "aki" fogantatáskor lefoglalózza esetleg "vigyáz" vagy "figyel" a kismamára és a leendőbabára, a megszületéskor pedig "felveszi" a babatestet.
A test nem működik hivhatod bárminek legyen az lény vagy élan vital vagy életerő, vagy gondolat vagy szellem vagy lélek nélkül, anélkül csak "por és hamu" vagyunk.
Akkor kb. ugyanannyi 7 milliárd szellemnek kellene lenni mint élőnek. Ennél sokkal több holt van, azokkal mi van?
Szellemtárgyaknak is kell lenni ez alapján.
Bizonyítékok nélkül miért adnám fel?
Így csak a tudásomra, és a logikámra támaszkodhatok.