Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben? (beszélgetés)
Igen,tényleg jó.Engem is zavarba tud hozni kicsit néha:D
Halak a férjem.
Lehet lelki eredete is.Még azoknak a férfiaknak is van,akik erősen megpróbálják titkolni:D
Hogy érzed,teljesen őszinte volt?
Azért szerintem 3 hónap még nem a világ! Tudom,hogy nem egyszerű(tapasztaltam),de próbálj vele egy még egy kicsit türelmes lenni! Nem azt mondom,hogy ne beszéljetek róla,de szerintem erőszakoskodni sem a legjobb ötlet! Főként addig nem,míg ki nem derül,hogy mi a gond!
Én sosem tudtam meg,pedig nem 3 hónapot vártam. Nem ment egyik napról a másikra,de végül minden helyre jött,és mostmár eszem ágában sincs panaszkodni!!:)
És még valami! Ha semmi nyomát nem látod annak,hogy megcsalna,talán próbálj megbízni benne!! Hisz Te ismered,nem mi,akik tippelgetni tudunk,csak!!:) És én igenis hiszem,és vallom,hogy van olyan férfi (nem is egy!),aki "NEM OLYAN TÍPUS"!!!!:)
Lehet, hogy mi vagyunk a világ legelvetemültebb perszónái, de tudod, bármennyire is szeretem a páromat, ha nem beszélgetne velem, ha elutasítana, én nem is akarna változtatni, egy idő után, ha elfáradnék, azt hiszem, hogy én is keresnék valakit, akitől kapok egy kis szeretet, törődést, aki leül velem beszélgetni, és emberként, nőként kezel.
Lehet sokszor ismétlem ezt a beszélgetősdit, de ebből ért az ember a testi kontaktus mellett, és ameddig két ember elmondja egymásnak a jó és rossz dolgokat egymásnak, majd eszerint cselekszik, addig nagy baj nem lehet.
Jó úton vagytok! Beszélgessetek sokat! Mondd el neki, hogy igényled a beszélgetéseket, őt magát, és, hogy Te is megpróbálsz tenni azért, hogy újra jól működjetek.
Sajnos nem működik az emberek közötti kommunikáció. Nem beszélgetünk eleget.
Nem akarlak elkeseríteni,de az még nem biztosíték megcsalás ellen,hogy csak a melóhelyre jár...Az én férjemhez is oda járt le a ribije,anno...:(
De nálatok remélem csak átmeneti lesz ez a probléma.Mióta vagytok házasok?(még nem olvastam el a fórumot, csak egy pár hozzászólást)
Nagyon jó lehet,ha az embernek a férje így kimutatja a szeretetét.Bár engem,lehet zavarba hozna a dolog.Elég szégyenlősek, vagy inkább visszafogottabbak vagyunk.
Elárulod, mi a férjed csillagjegye? Mert a mienk Rák...
sziasztok!
bejött, leültem vele beszélni hogy mégis mi volt a reggeli affér. Fáradt, ez volt a válasz.
elkezdtem neki mondani hogy én hogy érzek és hogy ez így nem mehet így tovább, ő is elmondta a sérelmeit. meg próbálunk változtatni ezeken a dolgokon, mert mind a ketten így látjuk.
hát kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle vagy hogy meddig fog tartani.
baja odalent nem lehet semmi, mert reggel is "aktivizálta" magát, csak a"tulajdonos" nem akart semmit. mondtam hogy nem értem ezeket a dolgokat.
úgy váltunk el hogy kérdeztem elértünk most ezzel a beszélgetéssel valamit? mondta reméli, hát én is:)
Ez még nem sok idő.
És mióta ilyen elutasító veled?
:(
próbáld vele megbeszélni, okosan, tapintatosan.
nem szeret puszit adni? nem sokott megölelni?
én ki se bírnám ezek nélkül.
bár az én párom meg extra ölelgetős-puszilgatós kategória.
a Tied sosem szeretett csókolózni ???
nem lehet,hogy beteg,és ..nem működik neki a műszer?
és szégyelli elmondani,mert reménykedik,hogy egyszer csak magától helyreáll...
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Más is van hasonló helyzetben? Szerető kontra házastárs?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- A férfi akit szeretek van gyereke, ki van, él stb hasonló helyzetben?
- Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
- Kiszakadt porckorongsérvvel milyen a várandósság és a szülés? Van/volt valaki hasonló helyzetben?