Mi lehet az oka annak, hogy nem jön meg? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ha érzel fáradtságot, kimerültséget is, hullik a hajad, fázol, néha zsibbadsz is nézesd meg a pajzsmirigyed is. Lehet alulműködő pajszmirigy is, de szimplán a kimerültség, fáradtság is okozhatja.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Igen orvoshoz mindenképp terveztem menni csak kicsit nehéz beleszorítani ebbe a hetembe, de jövő héten mindenképp megyek :)
Remélem csak valami kisebb gond lesz..
nekem sem szokott megjönni, szinte soha 28 napra, én már meg sem lepődöm a 40 napon túli ciklusaimtól
sztem várj pár napot, ha eddig rendszeres volt, valószínű, hogy meg fog jönni hamarosan
Ugyanígy voltam, 4 tesztet csináltam (4 naponta), mind negatív volt.
Szerintem ne aggódj, ha 5 hete szexeltél utoljára, akkor az már 7 hetes terhesség lenne (nekem a doki mondta így). Azt már kimutatná a teszt.
Doki megvizsgált, tapintásra minden oké, azt mondta, szedjek 10 napig napi 200 mg E vitamint. Meg is jött pár nap múlva.
(Ha nem jött volna, akkor Norcoluttal meghozta volna).
Bármi lehet, ideg, stressz, hirtelen jött cukorbetegség, nekem ezeket mondta a doki.
Mindenképpen hormonzavar, nem vált le idejében a méhnyálkahártya. Ennek nagyon sok oka lehet, de a végeredmény mindenképpen az, hogy összezavarodtak a hormonjaid.
ne hagyd annyiban, keresd fel az orvost, UH-n megnézi, mi a helyzet, és mérlegeli, hogy megvárjátok-e a következő ciklust, hogy addigra helyrejön-e a dolgo magától, vagy ad-e rá gyógyszert. Nekem egyszer volt ilyen nagymértékű fogyás után, de csak az utolsó kilóknál, kaptam Provera gyógyszert, 8 nap múlva megjött a vérzésem, és utána már rendben volt, bár peteérés nélküli négy ciklusom volt még, mire ténylegesne is helyrerázódott minden. Abban a hónapban teherbe estem, úgyhogy zat nem tudom, legközelebb hogyan alakulnak majd a dolgok:)
Én is pont ugyan ebben a cipőben jártam... 10 napja késett, 2 negatív teszt. Mentem is a dokihoz, aki szintén azt mondta, hogy szerinte sem vagyok terhes. Azt mondta, hogy várjunk még 1 hetet, ha nem jön meg, akkor menjek vissza és "meghozzák". :/
Végül is megjött abban az 1 hétben.
Nekem a vizsgák miatti feszültség, idegesség idézte elő az egészet.
A menstruációm 11 napja késik,görcsölgetek néha kicsit, de semmi...
Az utolsó szexuális együtt létem 5 hete volt. Gondoltam a terhességre is, de 2 negatív teszt után nem hinném..
További ajánlott fórumok:
- Oka lehet annak, hogy nem ír a pasim?
- Mekkora az esélye annak hogy terhes lehetek?
- Milyen készítmény lehet hatásos annak, aki korán kel és sokat utazik, hogy beérjen az óráira?
- Hol lehet megtudni, hogy egy adott lakcímre kik vannak bejelentve?
- Mi lehet az oka annak, hogy a féléves kisfiam egyre többet ebred éjszaka?
- Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a muffin ne ragadjon bele a papírkosárkába?