Mi kell a nőnek?! (beszélgetés)
Mindenki hibás, csak te nem.
Ülj le egy sarokba és gondolkozz el és aztán legyél -legalább- magadhoz őszinte.
Ha érdekel, nálam ott buksz el már alapból, hogy
1. a helyesírásod kb. mint a Török Szultáné a Rejtő-regényekben (Elátkozott part, Három testőr Afrikában)
2. nálad a Török Szultánnal ellentétben sokszor nyelvtanilag teljesen értelmezhetetlenek a mondatok!!!! Nem derül ki, hogy tulajdonképpen mit akarsz mondani!
Ne haragudj, de ennek nagyon súlyosan köze van az értelmi színvonalhoz ÉS az iskolázottsági szinthez. Neked tetszene egy hozzád hasonlóan "értelmes" és folyamatosan nyavalygó nő társasága?
azt ahogy írtam meg írok és meg sértettem valakit attól elnézést kérek nem tudtam máshogy írni hogy ne legyen sértő.
lényegiben azt akartam írni hogy mint én vagy más legyen az férfi nő és teljes mértékben sikertelen a kapcsolat kialakítás címen.
de a másik fél aki sikeres e téren és nem tetszik az hogy nekünk sikerteleneknek mért nem sikerül kapcsolatot ki alakitani stb...
de most legalább tisztázódót hogy a párkapcsolatban élők emberek szemében az a ember semmit sem ér akik teljes mértékben sikertelenek úgy hogy még sosem volt egyetlen kapcsolata sem.
nagy ívben lenézik a olyan embert mint én pl...
lehet az bármilyen nemű
de ahogy nézem hogy különböző jelzővel nevezik meg
mert nem tetszik valami nekik.( vannak kivételek)
megértés meg hogy átéreznek egy ilyen helyzetet semmi nincs egyáltalán.
Sokan akartunk neki segíteni, sok módon, éveken át a saját topikjában. De a nyávogáson, a kifogásokon kívül soha semmi értelmeset nem írt. Minden ötletre volt két kifogása.
Persze, hogy csak akkor érzi jó magát, ha egy másik lúzer visszaigazolja, hogy ő milyen szerencsétlen. Eltelt közel 5 év azóta, és a viágon semmi nem történt, meg sem próbát megváltozni.
Ahhhha :))), annyira nem érdekel, hogy sasolod a topikot, és alig 9 perc múlva már rá is repülsz egy megjegyzésre ;)
Elég lenne csak fele ennyi energiát fektetned arra, hogy te magad változz, és akkor nem lenne szükséged, hogy arról győzködj, hogy nem érdekel, ki mit gondol rólad.
Na, figyelj ide Joe: mikor és hol írtam neked ilyeneket, amiket itt összehordasz?
Ha emlékszel még, segíteni akartam, évek óta magyarázok, nem sértegettelek, nem szokásom olyan szavakat sem leírni, sem mondani, amit idevetettél!
Én egyébként is, miért várnék el tőled bármit is? Miért ne fogadnám el, hogy neked lételemed a panaszkodás?
Élj úgy, ahogy akarsz, semmi közöm hozzád hála Istennek!
Azt hittem -én naiv lélek-, hogy valamilyen tanácsot szeretnél, hátha valaki tud okosat mondani neked...de már látom, hogy magadnak irkálsz, csak sajnáltatod magad és értelme nincs, hogy bárki is reagáljon a badarságaidra.
kíváncsi lenék ara hogy ennyi idősen mint te vagy és egyetlen egyszer sem lett volna kapcsolat hogy reagálnád le a egészet és hogy viselnéd el lelkileg
milyen érzés lenne ?
bármennyire is nehéz de úgy látom az a ember a aki a élete során összetudott hozni bármilyen kapcsolatot még egyetlen egyszer is és bármilyen vége lett annak az sosem tudja meg érteni és elfogadni azt hogy a másiknak sosem sikerül
csak az a ember értheti meg és fogadja el aki pontosan ugyan abban a cipőben jár hogy sosem sikerül össze hozni semmilyen kapcsolatot a nőkel
könnyű annak le hurogni azokat a embereket akinek teljesen sikertelenek a nőknél bármit is tesznek és bárhogy is viselkednek a nőkel
mondhatunk mi bármit egyből mi hülye k...ögök vagyunk meg bunkók satb... teljesen mindegy hogy miképp mondjuk az a ember sosem jó senkinek
csak az jó amit meg hogyan tesznek és azt várják el hogy a másik is pont úgyan úgy tegyen
könnyűn annak beszélni aki össze tudott hozni párkapcsolat témában hogy sikerült
csak itt ö is meg én is a igazábol történteket írjuk meg a tapasztalatokat nem kel megsértödni ha igazat írja
meg nem kel senkitől semmi rosszindulatú sértegetés
mert ahogy látom hogy ha valakinek nem tetszik valami mert máshogy látjuk akkor azt sértegetéssel oldja meg
csak ara nem számít hogy engem már nem érdekel ki hogy tesz sértegető megjegyzést
tök fölösleges reagálni rá mivel mindig mindenben én vagyok ha hülye
az a te dolgod hogy be....rsz vagy ne
egyéb ként nem te vagy jelen olyankor az adott szituban
További ajánlott fórumok:
- Miért kell egy 40 éves nőnek magyarázgatnia, hogy jól van?
- Igaz az, hogy ebben az évben csak az dolgozhat akinek szakmája van?Még a takaritónönek is papir kell?
- Mi kell a nőnek?
- Mennyi kcal kell egy 159 cm 81 kg nőnek, 21 éves vagyok, hogy fogyjak?
- Mi kell a nőnek?
- Bátorság kell egy nőnek, hogy merjen sztrájkolni és kiállni a vélt igazáért?